onsdag 15. februar 2012

Valentine's Day ~ Kjærlighetens dag! ;)

5 røde roser til min kjære

Det var kjærlighetens dag i går. Feiret du eller ble det markert på noe vis?

Vi pleier ikke å gjøre noe egentlig, men jeg har ofte laget et kort til samboer'n sammen med en liten overraskelse. I år visste jeg at han ikke forventet noe som helst til denne dagen, så akkurat derfor måtte jeg gjøre noe med det. Han er ikke en person som liker så mye blest eller så mye "kjærestestyr" i all offentlighet, så jeg ville både overraske ham og få ham litt ut av "comfort-sona" hans, thi-hi!

Jeg laget et kort og fikk sendt det sammen med 5 nydelige langstilkede roser til ham, levert på arbeidsplassen, fnis... ♥ Fikk en telefon fra ham og litt "kjeft" siden vi hadde avtale om å ikke gjøre noe, men han satte nå pris på det likevel og jeg fikk en stor takk :) Kjekt å overraske - og vise ham at han blir satt pris på. Jeg fikk en god middag da jeg kom hjem, vinn-vinn situasjon altså! :D

Her er noen glimt av kortet... fryktelig dårlige bilder tatt i skjul en mørk søndagskveld før detaljene var tørre.. La gå! ;)
Forsiden på kortet
Detaljer fra forsiden
... et lite glimt bak "luken" på forsiden... bilde fra i fjor... :)
...hjertet med "love" påskrevet har visst forsvunnet fra kortet ser jeg.. må feste på et nytt!
Innsiden av kortet - den personlige hilsenen til høyre er sladdet, kun for samboer'n må vite ;)
Baksiden av kortet!

Det blir bloggbesøk til mange av dere på meg i kveld... og kanskje noen runder på strikkeprosjektet også. Ser frem til en rolig kveld hjemme iallfall, he-he :D

Ha en flott onsdag alle sammen!

4 kommentarer:

Gustav sa...

:-))

Marianns papirgleder sa...

Kjempekoselig kort, kjekt å overraske av og til. Det blir jo oftast "å slik går no daga'n", full fart og faste rutiner, men vi har ikkje lov å klage.
Er jammen skummelt med krisa i europa, vi har igrunnen ikkje lov å sutre over noko. Nei, uff og uff, du skulle jo kose deg.
Ha ein fin onsdagkveld :)Mariann

Marianns papirgleder sa...

Hei! Skulle gjerne gitt deg oppskrift på rundstykker, men det er det dårlig med, pleier berre å blande tilfeldig frå gong til gong. Alt etter kva eg har lyst til og kva eg finn i skåp og skuffer :)

Ha ei fin tur til Jølster i helga!

Lise Katrine sa...

Hei :)

Sikkert mange misunnlege auge på arbeidsplassen den dagen :)
Kjekt å gi ein oppmerksomhet, og so fekk du jo ein god middag i retur og, kan ikkje bli stort betre :)

Alltid like kjekt å komme innom bloggen din å sjå dei nyaste kreasjonane dine, om det er strikk, kort eller bilde. Sittelaget til bestemor var berre smekkert :)

Ønskar deg ei god helg og ein fin vinterferie!

Klem, Lise K.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...