fredag 9. mars 2012

Det è freddan'! :)

Prosjektet på pinnene nå....

Jeg tok helg etter jobben i går. Herlig med "fri" på fredager og dermed tid til å få unna litt ting og roe ned til helgen. Alle planene mine for dagen kræsjet imidlertid føøøør vi kom ut av senga i dag, så her er vi innendørs og koser oss. Det har dessuten vært et møkkavær uten like. De to minste har vært syke og innendørs hele uken, så i dag var tanken å ta dem ut for lek og lufting. Får se om det letter litt utover dagen så vi kan oppholde oss ute ei stund uten at vesla ser ut som michelin-figuren i påkledningen :)

Jammen var jeg tom for kaffi også og det er krise en tidlig morgen! :O Kom til å tenke på at jeg har ei presskanne og noe kokemalt kaffe på lur, så det kom frem i lyset igjen. Jeg hadde helt dilla på det ei stund, men nå husket jeg nesten ikke hvordan man lager god presskanne-kaffe... Friele sine sider hjalp på husken, thi-hi! Slettes ikke verst nei :) Istedet for planene for uteaktiveter kombinert med litt husmortrim med vogn, så blir det kaffe og sjokolade.. og nystekte kringler som ho mor delte ut i går. Jaja... :D

I tillegg prøver jeg meg på ting jeg ikke kan - mønsterstrikk. Jeg har et prosjekt på pinnene som jeg satser på er ferdig til i morgen. Snille og hjelpsomme damer på den lokale garnbutikken tipset om at det er lurt å gå opp en halv pinnestørrelse når man strikker mønster og så ned igjen tilsvarende når man ikke strikker mønster, for da vil det utligne seg ganske så bra. Smart tips! Dessuten var det faktisk et artig mønsterstrikk-prosjekt det her, så det er vel fare for at det kan bli flere.. Legger det ut når det er helt ferdig! ;)

Kloke ord til slutt... ❤
For de som leser bloggen min, så hadde jeg et innlegg på Valentine's dagen hvor jeg overrasket samboer'n med blomster og kort levert på jobben... Jammen var jeg så heldig at jeg fikk meg en nydelig bukett roser av ham, helt uten grunn, en helt vanlig lørdag! Like overraskende for meg, like kjekt.. og veldig hyggelig å bli satt pris på av kjæresten! ❤ (disse fikk jeg 25. februar altså, thi-hi...)

Mens vesla ligger på lading får jeg sjekke stæsj til et kort. Eldste jenta mi skal i bursdag i dag og kortet må være rååååsa. Jeg har fått to bilder som skal brukes og temaet for bursdagen er "rosa hippi".. Så da betyr det vel at jeg må være litt kreativ på flere plan, he-he!

Ha en herlig fredag - og god helg ønskes DEG!

1 kommentar:

Stinemorღ sa...

Høres ut som en koselig dag tross ruskevær :)

Så spennende med mønsterstrikk - dette blir bra, det er jeg helt sikkert på!

God helg,
klem♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...