onsdag 3. oktober 2012

Evigunge Rita 40 år

Forsiden av kortet til jubilanten Rita
..ser at to perler har "tatt seg en tur" på kortet, men de ble flyttet tilbake etter fotografering! :P

Herlige Rita blir 40 år i dag. Ja, det er nesten ikke til å tro. Det er bare å ta turen innom bloggen hennes Rita's Kortverden og gi henne de beste gratulasjoner på dagen, thi-hi! :) Hun har til og med fri fra jobb og nyter virkelig bursdagen sin. Som hun sier - "Jeg er i min beste alder, always"!! Sånt noe må feires ღ

Dette kortet ble laget i full fart i går kveld. Jeg fikk et ønske fra hennes kjære om jeg kunne lage et bursdagskort til fruen fra ham & barna. Siden det vanligvis er hun som står for kortlagingen i familien, så var hun litt "inhabil" denne gangen. Det er klart man må hjelpe til da :) Dessverre har vi hatt noen hektiske dager den siste tiden. Mandag var det foreldremøter og i går fikk vi koselig besøk, så jeg kjente panikken tok meg. Mann & Co måtte jo få kortet til fruen i løpet av tirsdagskvelden.
Litt detaljer
Bildet på forsiden "lånte" jeg fra facebook-profilen hennes etter ønske fra mannen. Mønsterark med blåtoner ble valgt siden datteren elsker blått. Så var det å finne en rask, men likevel kreativ løsning. Skulle så gjerne gjort det litt mer detaljert, men grunnet tidspress og hektiske kvelder rakk jeg ikke det. Håper og tror at det vil falle i smak likevel...? En kortlager vet å sette pris på et hjemmelaget kort uansett. Med en sånn kjekk og romantisk mann som tenker på slike detaljer er det nok ei enda lykkeligere frue (veeeldig takknemlig for gaven også selvfølgelig) som gliser stort i dag. Gjett om han får "bonusstjerner i boka". Lykke! ;)
Innsiden av kortet
Baksiden av kortet
Det blir feiring av jubilanten senere, så det kommer kanskje publisering av et til kort til Rita... ;)

Ha en herlig onsdag - snart helg igjen, tvi tvi!  

6 kommentarer:

LillaPanter sa...

Du lager utrolig fine kort! Blir så inspirert av å se på, men ikke like fornøyd med mine, hihi :)

Anonym sa...

Jøss! Så flott et kort! :)
"Lagd i full fart" tror jeg nesten ikke på, for det der ser jo bare ut som flere timers arbeid!

Kan jeg spørre etter et eksperttips? Jeg har tenkt litt på å printe noen egne kortdesign til jul, men lurer på hvor mange gram papiret/pappen bør være for å få den kortfølelsen? Og hvor finner man ensfarget papp til slikt bruk? Alle tips og ideer mottas med takk! :)

Wenche sa...

Nydeleg kort!!!

Jill c",) sa...

Så bra du stakk innom bloggen min for jeg kunne ikke finne igjen din...så nå legger jeg meg til som følger for å være sikkert:)))))

Og takk for fin kommentar:)


See you:))

Jill c",) sa...

Der mang legger seg til som følger viser ikke, men regner med at den dukker opp igjen:))

:)))

Connie sa...

Rååååå lekkert:)
Så herlig og så personlig.
Lekkert.
Klem Connie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...