tirsdag 9. oktober 2012

Svarte og hvite favoritter på ønskelisten!

Mine favoritter til huset
Jeg er ikke så brennende opptatt av interiør, trender og detaljer. Jeg vet hva jeg liker - og iallfall hva jeg IKKE liker når jeg ser det. Det må ikke være dyre merkevarer eller av lekreste design, siste nytt eller trender i tiden. Det er nå likevel lett for at man fanger opp litt av hva som er hot og not innimellom, he-he :)

Vi har et ganske så nytt hus og vi mangler fortsatt møbler og oppbevaring til flere rom. Flere av veggene er fortatt ganske så nakne. Det er fordi jeg ikke vil henge opp ting eller bilder en plass før møblementet er på plass der det faktisk skal stå. Vil jo ikke ha for mange unødige hull og merker i vegger og annet i nye huset, thi-hi!

Huset vårt er stort sett holdt i hvitt med kontrastfargen svart i enkelte overflater, vegger og detaljer. Tingene i bildet over er noe jeg har siklet etter vel og lenge. Jeg har kjent på det og er absolutt ikke lei dem, tvert imot. Akkurat disse produktene liker jeg veldig godt og de vil passe inn helt supert. Får jo ikke tak i disse her i byen, så det er ikke bare å stikke innom nærmeste butikk. Jeg vil ha DISSE tingene i disse merkene, fnis. Ikke koster de skjorta heller og det liker jeg. Man kan piffe opp inventaret ellers med spreke farger, natur og annet i detaljer i puter og interiøret forøvrig slik at det ikke blir kjedelig eller fargeløst. Detaljer i betong er røft. Jeg er ellers glad i tekst og innslag fra naturen. Og så digger jeg ugler, men prøver å ikke ha for mange ugleinnslag, thi-hi! ^_^

Vi er faktisk i en lengre overgangsfase vedrørende innredningen.. Hva vil vi ha, hva trenger vi.. Venter heller på det rette i stedet for å anskaffe noe bare for å ha noe der eller å fylle opp. Er det noe jeg ikke liker, ikke trenger eller har ønske om å ha i huset, så tar jeg det ikke inn. Basta! Etter flytting fra en liten leilighet til enebolig er det en stor befrielse å kvitte seg med mye ting og rot som man overhode ikke bruker eller vil ha stående fremme (støvsamlere). Vi har likevel litt i kasser og bokser i påvente av skikkelig oppbevaring og rette plass til det. Ikke noe hast altså :)

Når man har en lillesøster som liker å kræsje rundt med dukkevogn og en lillebror som ikke er redd for å sparke ballen vegg i mellom (myk ball, puh), så oppmuntrer det til litt mer venting før vi anskaffer flere møbler der vi oppholder oss mest. Den som venter på noe godt... :)

Overetasjen er i grunn "ungdomsavdelingen". Lillebror skulle i utgangspunktet opp der slik at lillesøster kunne overta rommet nede. Men så er det sånn at det er mye besøk oppe samt at tenåringene kan være en del borte på overnatting/besøk. Det kan lett bli litt ensomt for lillebror å skulle oppholde seg eller sove der oppe alene. Så vi venter... I mellomtiden ønsker storesøster nå å overta rommet som lillebror skulle ha... Lillebror vil dermed overta storesøster sitt rom. Planen er altså at de to skal bytte plass... Hobbyrommet mitt ryker trolig i denne prosessen, iallfall for en periode. Det er greit, viktigere at barna har eget rom å utfolde seg på og mulighet til å ha sine ting og sine venner der.

Uansett - gleeeeeder meg fryktelig til en IKEA-tur, men det blir nok ikke før til våren. Kanskje er vi klar for å få kabalen i boks til dess, thi-hi. Så mange planer og ønsker, både egne og fra barna. Storesøster har falt for Hemnes-serien til IKEA og jeg har sett mange gøye møbler og løsninger til barnerommene der. Blir spennende å sette det ut i livet - en vakker dag! ♥ 

Jeg søker inspirasjon til hus og hjem i blogglandia + at jeg abonnerer på bladet ROM 1-2-3. En av bloggene som fenger meg og min stil innredningsmessig veldig mye er helt klart Elin sin blogg Draumesidene. Der er det svarte kontraster, natur, fargeklatter, bilder / tekster, rammer, koselige lys og stilleben og mye flott. Kjekt å drømme seg bort litt og få tips til egne løsninger som passer hos oss! En fantastisk fotograf er hun også, vel verdt et besøk! :)

Personlige favoritter ellers... 
Frokostservice til å bli glad i. Jeg har ikke noe av dette, men det kan fort bli en "SAMLER PÅ-serie"!
(kanskje litt femi, men la gå med det) 
Drømme-kit, haha! :)
Årets (?) interiørinnlegg fra meg, he-he! :) 
Ha en flott tirsdag!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...