søndag 20. januar 2013

Barnelue med sjarmerende pjusk #2

Marineblå barnelue med flette og dusk til gutt

Sønnen min på snart 6 år fikk seg ei blå dunjakke til jul. Jeg syns den hvite barnelua med dusk og flettemønster til yngste jenta på 2 var så god og varm. Den passer da både til gutter og jenter, så jeg kjøpte marineblå Misti-garn på den lokale garnbutikken og satte i gang. Kevin syns den var kul. Dessverre ligger han strak med feber i dag, så det blir ingen "modell-bilder" med lua på. Lua var vilt kul og litt lang, så den ble godkjent. Det vil altså si at den er litt baggy også :)


Oppskrift: Barnelue med sjarmerende pjusk - design MH1012 av Marte Helgetun
Garn: 3 nøster Misti fra Du store Alpakka, farge #412
Pinner: 6 mm
 
Kevin blir 6 år i neste måned og har vel et lite hode med tanke på luestørrelser. Jeg la opp 72 masker og strikket ellers etter oppskriften i str 4 - 6 år. Det gikk med akkurat 3 nøster, det holdt til lue og dusk altså :) Vet ikke helt hvor lang denne ble - avsluttet litt etter instinkt og så an hvor mye garn som var igjen. Den er kanskje lenger enn oppskrifter sier... ^_^
 
 
Vel... nå har storesøster på 13 år gitt beskjed om at hun også vil ha slik lue i samme garn i fargen hvit. Garnet er utrolig mykt... og jeg tror faktisk at også jeg vil ha ei slik lue, hehe... Får se!
 
Nyt søndagen videre - herlig sol og vintervær her! :)

1 kommentar:

Stine sa...

Helt nydelig søt lue som, helt enig, passer like godt til gutt som til jente :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...