torsdag 10. januar 2013

Barnelue med sjarmerende pjusk ☺

Carmen Amelia prøver ny lue

Jippi, jeg kan flette på pinnene. Jeg strikket ei fantastisk myk duskelue med flettestrikk til yngste datter. Den ble gjort på en kveld og tenk. Fletting var ikke så vanskelig likevel! Herlig å prøve seg og så få det til - tror jeg iallfall! :)

Lue med pjusk til jenta mi på 2 år
 
Oppskrift: Barnelue med sjarmerende pjusk - design MH1012 av Marte Helgetun
Garn: Misti fra Du store Alpakka
Pinner: 6 mm
 
Jeg bestilte et kit hos henne i november var det vel i str 2-3 år. Det skulle følge med både garn og oppskrift, men jeg fikk kun garnet. Det er fantastisk mykt og deilig. Oppskriften ligger som ei gratis pdf-fil på nettstedet til designeren, så det er bare å laste ned :)
 

Jeg var spent på oppskriften og flettemønsteret, men det var god forklaring og lett å følge. For deg som ikke har laget dusk før, så står det faktisk beskrivelse på fremgangsmåte for det også.

Jeg laget en stor og myk dusk til lua :)


Første lua i 2013 ^_^

Ha en herlig torsdag!

7 kommentarer:

Irene sa...

Så utrolig fin!
Jeg er kry bare av å få til "skappel genseren" ! Jeg må lære meg å strikke luer :) Flettemønster får bli viderekommende... Nydelig!!

Hanne sa...

Den så utrolig god ut!! Og så kjempefin å se på!!

G-Anette sa...

Kjempesøt lue! Har akkurat kjøpt boka til Marte Helgetun, myyye lekkert der :)

Jeg er også i gang med første lua i 2013.

Klem

Strikkelene sa...

Herlig lue på nyyyydelig modell :)

Klem nordfra

Jill c",) sa...

Så morsomt, strikket en som lignet veldig til guttene ( barnebarna) til jul i brunt, og en perlestrikk lue i grått...veldig stolt mormor som fikk til da:))

Modellen din var råsøt og kledde den kule luen perfekt:))

Stine sa...

Kjempe søt lue! Dumpet tilfeldig innom bloggen din og ble sittende å se langt tilbake :) Mye fint du lager! La meg til som følger, kjekt å se hva du strikker frem :)

Malin sa...

så søt hue! takk for fin kommentar hos meg. Det industriskapet har eg kjøpt på home&cottage for 1 års tid siden på salg;-)

Malin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...