lørdag 19. januar 2013

Onkel Knut 60 år

Forsiden på kortet til jubilanten
- gammelt bilde av ham avfotografert fra album med mobilen.. :)
I går/natt var vi i en utrolig kjekk overraskelsesbursdag for min kjære onkel som fylte 60 år. Han trodde han skulle på restaurant med kone, sønn & svigerdatter og barnebarn... hun skulle bare hente noe på jobben sin... og der ventet familie, venner og bekjente med glasset hevet for jubilanten og den første av mange bursdagsskåler, he-he. Utrolig artig - mye god mat og godt i glasset, flotte sanger, gitar og allsang, dans, flotte taler og herlige skrøner. Fantastisk kjekk kveld i godt lag med andre ord :)

Forsiden av kortet har bilde av Knut som liten gutt. Ser nesten ut som om røykte allerede den gang, he-he... En gitar, vinåpner, Hansa-kort og kongekrone betyr noe og sier litt om Knut for de som kjenner ham.. Et ekte Knut-kort håper jeg altså... :D Og ja, man blir litt skrotnisse når man driver med kortlaging. Samler på det meste man kommer over. Hansakorken f.eks er fra en Hansa julebrus i glass. Hansaøl er godt... Det hvite er plasttrekk fra en vinflaske...og så er det vinåpner, gitar, krone og hjertecharms ellers.... ;)


Detaljer fra forsiden
Detaljer fra kortet
Innsiden av kortet

Som Knut sier - det er ikke det faktum at han fyller 60 år som er det verste. Da er det verre å tenke på at sønnen faktisk nærmer seg 40 år. Det er først da han tenker på at han begynner å bli eldre :)

Baksiden av kortet

For de av dere som ikke vet hvem Knut er, så er han ganske så godt kjent i Florø. Han er journalist i avisa Firda, er ofte toastmaster og har spilt trommer/trubadur i en årrekke.. som vi fikk nyte highlights av i kveld også etter at han hadde fått summet seg litt, he-he! ^_^

Nei, det kommer ingen bilder fra selve kalaset. Sensurert :)
 
God helg, folkens! ;)

5 kommentarer:

Eddie sa...

Kjempestilig kort!! Mengder av fine detaljer!! Klem fra Anne-Eddie :)

Irene sa...

Et utrolig stilig og tøft kort!

SNILLPIKE♥ sa...

Som alltid, superflott kort, med fantastiske detaljar.

Tøflene i forrige innlegg var berre så søte. Du er en racer med pinnene.

Håpar alt står bra til med deg og dine. Prøver å komme igang med blogginga igjen, så får vi sjå kor vegen går vidare.

Ynskjer deg ei fortsatt strålande helg vest i havet, klem.

Marianns papirgleder sa...

Kjempekult kort til ein dyktig skribent! :))

Ha ei fin helg!

Mariann

Anita sa...

Det kortet er bare RÅFLOTT!!! Fy søren så flink du er! Du lager så personlige kort at det er helt til å miste pusten av!
For øvrig er nok Knut'n et bra objekt å lage kort til :) Er nok bra med "emner" å ta av der!!! ;) Han er jo bare konge! Gleder meg til lørdagsavisen hver uke!!! Digger "Frisparket" hans!
Regner med at feiringen ble helt i øverste skiktet ja ;)
Ønsker deg en fin og meningsfylt søndag!
Kjempeklem ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...