mandag 28. januar 2013

Mamma har bursdag! ♡

Forsiden av kortet

I dag har min kjære mamma Rut Karin bursdag og hun blir 66 år. Hun er sprek og aktiv, liker å reise og å gå på tur.. Så det var det som inspirerte meg da jeg skulle lage dagens bursdagskort.

Bildene ble tatt innendørs i dårlig lys i går kveld, så de har litt gulskjær over seg... I dag er det pøsende regnvær og grått ute, så det har ingen hensikt å prøve med litt "dagslys" ^_^

Her kommer flere bilder av kortet:
Detaljer av charms og småplukk fra kortet... 

Bildet på forsiden er tatt på Hornelen (860 m.o.h.). Det er en tur som mamma og jeg gikk sammen på den varmeste dagen i hele 2009 - i juni måned. Lang, men herlig tur! :)
"Den ligger i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane og er den høyeste sjøklippen i Nord-Europa. I eldre tider kalte man gjerne fjellet "Smalsarhorn". Mange segn er knyttet til dette fjellet og ifølge noen av disse er det også et samlingssted for hekser både jonsokaften og julaften :)"
Innsiden med bilder og tekst til venstre og sladdet personlig hilsen til høyre...
...i tillegg til noen kloke ord, he-he!

Bildet i dette kortet ble tatt under en fjelltur til Kvalvikstøylen og Hovlandsstøylen i juli 2012. Det var meg, mamma og mine tre yngste barn som gikk den turen sammen. Eldstemann var ikke med oss, så han måtte "puttes inn" i kortet også, hehe :) Kjekt på tur sammen - og håper på mange flere i år! 

Et nærmere gløtt, thi-hi... 
Baksiden av kortet

66 år er jo et magisk tall med tanke på Wenche Myhre sin gamle slager. Den burde fått plass i kortet... det er jo ikke for sent ennå....Jo, dette må "stæsjes" inn i kortet før overlevering:


Når jeg blir 66, først da tar livet til.
Når jeg blir 66, da gjør jeg som jeg vil.
Når jeg blir 66, først da blir livet kult.
Når jeg blir 66, kan jeg trå til for fullt.


Hele familien, altså 14 i tallet med stort og smått, er invitert på mamma's hjemmelagede kjøttkaker til middag + kaker. Gleder oss til koselig selskap! Fin start på uka eller hva? :D

Ha ei fin uke du også! ;)

1 kommentar:

Livets små øyeblikk sa...

Gratulerer så masse med overstått dag til mamman din:)
Hjemmelagede kjøttkaker er bare så godt - spesielt mamma's hjemmelagede:) Og nå lurer jeg på om jeg skal bytte middagsplaner i dag (for jeg fikk veldig lyst på kjøttkaker)!

Tusen takk til deg for stemmer og drahjelp i mammabloggawards, 3. plass er jammen en fin plassering i så fint selskap som jeg var i:)
Fin onsdag til deg
og god klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...