lørdag 1. juni 2013

Blåtur med jobben i går! ^_^

Stemning :)

Et kort innlegg uten så mye fokus på personer. Det var nemlig tid for årets blåtur med jobben. Denne gangen var jeg med på planleggingen, så jeg visste opplegget og hva som skulle foregå. Kjekt det, men det er søren ikke lett å holde tett og unngå en liten forsnakkelse når man blir spurt ut på kreativt vis i flere dager, thihi. Klarte det likevel, puh!

Ingen av deltakerne fikk vite noe annet på forhånd enn tid og sted for oppmøte og retur til sentrum ved midnatt. Det var 30 stykker som fikk en kjempekjekk kveld sammen :))

Årets blåtur gikk til flotte øya Svanøya utenfor Florø. Der ligger Norsk Hjortesenter på Kvalstad gård som var basen for kvelden. Når man i tillegg booker inn fantastiske kokken Øystein og Bistro To Kokker til maten & go'saker attåt, så er det bankers i seg selv.

Båttur til Svanøy, øksekasting, skyting med pil & bue, hamring av spiker. Et praktmåltid med grillet hjort, villsau fra Guleslettene, gris, sjømat+++ og mye godt tilbehør. Det var også godt det som var i glassene ;) En nytelse ^_^

Quiz og moro før avgang med båt til sentrum igjen. Noen av oss fortsatte den kjekke kvelden ute på Flåten.... Kan si det sånn at formen i dag ikke er så god som den var i går, thihi... Mye latter og stemmen er nesten tilbake, fnis.. ^_^

 Eksotisk nok på Norsk Hjortesenter

 Flotte påfuglen gikk og spankulerte og gjorde seg veldig bemerket med høye lyder og brisking med sine nydelige fjær i full prakt. Dessverre ville han ikke det når jeg var klar til fotosession med den, hihi.
 En kjekk kveld med supre kollegaer i Florø

 Nå straks - danseshow med datter og niese som to av ca 200 dansere i sving.
Gleder meg! ^_^

Nyt lørdagen!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...