onsdag 5. juni 2013

Forskoledag for Kevin! :)) ✎☼

Stolt og kry... vært på forskole i dag.
Skolegutt til høsten! :)

Spennende dag for yngste sønnen. En milepæl til er nådd. I dag var det forskoledag for "kullet" hans. Heldigvis har han fått flere kjente i klassen sin. Den ene læreren hilste han på i helgen og i dag fikk han hilse på den andre læreren også. Det var stor stas.

Full i glede, undring, tanker og en hel masse forventninger til dagen. Tante Linda og Kevin var på bytur i går. De kjøpte ny skolesekk, en mørk skolesekk med grønn drage på. Skummel og kuul. Etterpå var det kos på cafè. Herlig! ❤

I dag var det på med nye skolesekken, full matboks og klar som et egg til "skoledag".
Vi spaserte siste stykket og pratet på vegen. Herlig samtale med en ung kar :)
På skoleveg... veldig spent og mange tanker om skolen, klassen, lærerne og hva de skal gjøre på.. :))
Spaserer til skolen - peker bort til skolebygget som vi skimter ikke så langt unna
Flotte skyformasjoner og speiling på Storevatnet på morningen.
Fin spasertur på veg til skolen ✎

På skolen var det mye spenning og sitring å spore. Gjensynsgleden var stor over gode venner fra barnehagen og andre kjente. Mange pyntede forskolebarn med nye sekker og forventninger om lekse, lærere og skolegang, hihi ^_^
✭✭To kjempegode kompiser - dessverre blir de ikke klassekompiser,
men like spente og klare for skolestart var de i dag ^_^ ✎


Vi foreldre fikk lov til å være med inn mens elevene fikk plass på skolepult med navneskilt. Etter velkomst og presentasjon av lærere og dagens opplegg ble vi spurt fint om å forlate klassen slik at elevene fikk starte skoledagen sin. Klart det! :)

Det var ikke noe problem, så etter litt kjapp, obligatorisk knipsing av egen "elev" tok vi hintet og forduftet på kafè. Nesten litt luksus å sitte på kafè midt i arbeidstiden, men det var koselig. Ingen ble tilbakekalt til klassen heller, så skoledagen gikk flott :)
Nesten skolegutt - Kevin! ❤

Etter en GØY dag på skolen ble han utnevnt til min "superassistent"
og ble med på jobben noen timer. Han holdt jammen ut også.
Litt kjedelig etter ei stund, men han fant seg arbeid, hehe....
Assistenten min Kevin - superkunster på whiteboard-tavlen, thihi!!! ;)

Snart er det bare å finne frem maskineriet, for det skal bakes en kake til morgendagen. Da er det sommerfest i barnehagen som står for tur. Som nevnt før, hektiske tider men helledussen så mye kjekt! Kjenner at i kveld blir det laget snickerskake! :)

Nyt kvelden!

2 kommentarer:

Marianne sa...

Flotte bilder av en spent skolegutt, det blir nok moro å starte skolen for ordentlig til høsten:-) Jeg skal også starte med 1. klasse igjen til høsten og vi skal ha førskoledag på onsdag, blir spennende. God helg! Klem Marianne

Karen sa...

Å for en flott stolt gutt :)
Er nok spennende for alle parter det der med skolestart - og så blir de jo så fort stor etter den milepælen der! Lykke til :)

Du var inne å la igjen så koselig kommentar hos meg for lenge siden, og jeg har tenkt siden det at jeg skulle ta turen innom bloggen din! Men det ble plutselig travelt med ny baby i hus :) MEN i dag har jeg armene fri lenge nok til å ta meg en bloggrunde, og jeg har faktisk VARM kaffe i koppen (bank i bordet)!

Superfine de hekleklutene dine under her! Har tenkt lenge på å lage slike. Ser jo lett ut, og så er de jo veldig dekorative!

Ha en strålende dag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...