tirsdag 12. januar 2010

Rekreasjon i nydelige omgivelser

Det er ingenting som er så deilig som å gå på tur i eget selskap, koble av og bare nyte naturen. I disse dager er det bonus med vinterlandskap, sol og flotte fotomotiv. Kameraet er derfor alltid med, hi-hi. Driver og tester den nye linsen min, en Canon Ultrasonic 70-200 mm. Den er litt stor og jeg savner muligheter for nærbilder - skulle gjerne hatt fra 18-200 mm til tider, for det er ikke alltid lett å ta nærbilder. I så fall må jeg stå langt vekke fra motivet for å ta bildet. Det er ikke så lett dersom motivet er noe med snø blant snølandskapet iallfall. Ja ja, må teste og øve litt med den. Linsen er god ellers den :)

Dagens tur gikk langs Storevatnet og over området ved Kystmuseet på formiddagen. Målet var noen frostbilder med stor linse. Noen glimt kommer her - det ble nesten som den blå timen :)
Et par glimt fra turområdet Kystmuseet


Mot kirka fra Storevatnet

Glimt over Storevatnet.. og Brandsøyåsen troner i bakgrunnen
 
Livbøyle i tilfelle noe får et ufrivillig bad på isen :O

Liten bro ved Litlevatnet

 
 Til slutt en liten anbefaling - jeg kjøpte meg fotografvotter i høst fra Bea. Genialt når man skal ta bilder og det er kaldt ute! ;)3 kommentarer:

Kaia sa...

Fantastisk flotte bilder !!!!!!
Klem fra Kaia

Tino sa...

Så nydelige bilder!
Nå er det litt mer levelig temperaturer ute, men fortsatt kaldt nok til at snøen ligger. Helt nydelig vintervær med andre ord, tror jeg får gå på tur med kamera i morgen.
Ha en fin uke videre :)

Astrid sa...

Tusen takk for go`e ord Eli!! Ble helt rørt jeg:-))

Flotte vinterbilder du har tatt på turen din:-))

Ha en fin dag!

Klem fra Astrid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...