mandag 11. januar 2010

Vakre Sørstrand

Det nydelige vinterværet fortsetter og kameraet var full-ladet. Jeg måtte bare innse min begrensning - det var ikke å tenke på noen tur til toppen av Brandsøyåsen med kroppen min i går. Utrolig kjedelig, men egentlig var det vel ikke uventet.. Litt realistisk er jeg likevel etter både operasjon og dårlig bak (rygg altså).. :)

Min kjære skjønte at jeg hadde behov for en spasertur og var litt "trigger-happy" med tanke på mulige vintermotiv, så han og minsten ble med meg på tur til et flott og rimelig flatt turområde som heter Sørstrand i stedet. Jenta mi var på handballturnering i nabobyen og eldste overnattet hos kompiser som vanlig. Skulle gjerne vært med snuppa og heiet på jentene, men ikke denne helgen.. Det ble derfor bare oss tre.

Henning tok Kevin på rattkjelken mens jeg fikk vandret med frie hender og kamera over skulderen. Sola skinte og alle koste seg på tur i flott vintersol, kanskje -2*C eller deromkring :) Det gjorde godt.

Advarsel - her kommer et bilderas
Henning & Kevin satte utfor bakken på kjelken
Jeg knipset Kystmuseet..
Brandsøyåsen...
 
utforsking i fjæra..
...snødekte badebrygger..
wow, samboer'n tar bilder :P
Sørstrand...
 
 
 
 Vakre isroser i snøen kan bli til mange ting...
 
Snøens svar på "hangman", he-he.. :D

Flott tur - og så bar det rett hjem til nystekte boller (mobilbilde) og varm kakao. Kos :)


3 kommentarer:

Gladie sa...

Kjempeflotte bilder! ja er vi ikke herlige som bor på en så vakker kant av verden :)

Anita sa...

Nydelige bilder som vanlig, Eli!!!
Et utrolig flott område dere har der!!! Skjønner godt at det tar på for deg nå....må være ganske frustrerende for deg som er så aktiv til fjells og nå når det er så fint både for turer og for fotografering....Godt du fikk deg en god tur i går da! Og bollene såg herlige ut;)
Her er det egentlig i overkant kaldt(men klager IKKE!) Mellom -10 og -20 river litt! Var rundt -10 i sentrum i dag og det var bedre, men det er utrolig flott nå, så litt kulde tåler man!!!
Ønsker deg en fin uke!!
Klem, Anita ;)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...