torsdag 21. juli 2011

Spennende for Florø SK på Gothia Cup i dag! :P

Florø SK G16
- mobilbilde tatt av trener Geir Rindheim i går

Jeg skulle gitt mye for å være midt i ståheien under Gothia Cup. Florø SK har tre lag med og de gjør det veldig bra. Ikke verst for en liten lokal sportsklubb fra vestlandet med egne krefter :)

Jeg har eldstesønn Patrick med på G16, men med små forhold som her kjenner vi til de fleste gutta og ønsker selvfølgelig alle 3 lagene så langt opp på resultatlista som de bare klarer - gjerne til topps, he-he! Det er forferdelig å gå her hjemme mens kampene pågår. Det er bra vi har facebook og ivrige reportere fra lokalavisa som videreformidler status på kampene fortløpende.

Vi var på Gothia i fjor og hadde ei fantastisk flott uke. Det sosiale og ramma rundt hele opplegget var svært bra, så vi skulle gjerne gått linja og heiet for full hals i år også, thi-hi! Hmm... kanskje ender vi opp der på finaledagen om det går rette vegen for lagene...?

Tilbakemeldingene fra sønn og de andre er iallfall knakende gode. De har det bra, er ved godt mot og vil virkelig vinne kamper. Så langt har ikke G16 sluppet inn et eneste mål og spiller bra fotball, så de har troa på seg selv - og det har vi her hjemme også! ;)

Oppdatering om G16 sine kamper ser du i oversikten under her. Les ellers mer om status for gutta fra Florø SK i Firdaposten sin nettavis.
Dagens kamper går som følger, så jeg blir vel hengende rundt PC og mobil i påvente av oppdatering fra folket i Gøteborg: 

G14, 32-delsfinale kl 09.50 : Florø SK - Skövde AIK
G16, 32-delsfinale kl 12.30 : Florø SK - Tölö IF
G18, 32-delsfinale kl 13.05 : Florø SK - SFK Rotalis

Ha en fiiine torsdag, tvi tvi!! :D

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...