søndag 9. desember 2012

2. søndag i advent

Winter wonderland

I dag våknet vi opp til snø og litt mildvær, ca 1*C. Ungene ble helt i ekstase og la planer for dagen. Ut i snøen for mye lek og moro. Vi har et tjern ikke langt fra oss og det er blitt sjekket og fått godkjent skøyteis.

I skrivende stund er eldste datter, yngste sønn og venner der borte og prøver ut skøyteferdighetene sine. Skøyteis er sjelden vare her på våre kanter, så de fleste barn har ikke skøyter. Eldstejenta mi bruker mine og Kevin tester ut noen nybegynnerskøyter for første gang. Jeg er hjemme og passer minste snuppa som sover etter en lang og innholdsrik dag, thihi. Vel, bare en liten blund altså :)

Kalyani, Carmen Amelia og Mathilde
Trassalder, hva er det? Tror vesla mi går gjennom en strevsom periode - eller så er det bare vi som trenger å få litt reaksjoner... Hun er sta og myndig, den tutta der :) Her vil vi ikke ta bilder for de var på veg inn. Lua skal helst av og kamera er noe tull.. Thihi, hver alder har sin sjarm - men man kan bli rimelig utmattet av og til, puh! :)

Jeg hentet Kevin fra en barnebursdag i 15-tiden. Det var en fantastisk nydelig solnedgang over Florø, så jeg la returen innom sjøsiden for å se og nyte... og knipse litt bilder. Jeg stoppet ved Havhesten denne gang. Her kommer noen glimt fra seansen:
 
 

Vel... det er jo 2. søndag i advent. Her i huset har vi ordning med adventsgaver, så de er delt ut til samboer og 4 barn. Det andre lyset ble tent og det var Kalyani som fikk oppgaven denne gang :)

Adventsgaver 9. desember
 

Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.

 
Nyt kvelden videre! :)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...