tirsdag 11. desember 2012

Elias 5 år

Forsiden av kortet

Min yngste sønn var invitert i bursdagsselskap på søndag til en kompis fra barnehagen. Denne gutten har jeg ikke bilde av, men jeg vet at han liker Lynet McQueen. Godt jeg er litt "skrotnisse" og samler på diverse tagger og ting fra plagg og annet. Jammen hadde jeg en tagg med superbilen liggende, så dermed var motivet for kortet på plass. Stor suksess hos sønn og mottaker også fikk jeg høre. Me like! :)

Det var første gang jeg laget vimpler forresten. Det var jo lett og ganske så dekorativt, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før. Det er fare for at det kan dukke opp noen slike heretter, he-he...

Til tross for at vi fikk invitasjonen ei uke på forhånd ble det litt i siste liten kortlaging likevel. Dette ble laget søndag formiddag - det var klart 45 minutter før han skulle være der... Så mye som skjer, så lite tid... og altfor mange planer og ønsker for dagene i denne førjulstiden! ^_^

Innsiden av kortet - enkelt med stempel til venstre og sladdet personlig hilsen til høyre
Stempel og en liten "action-charms", motorsykkel
Fotball-charms er viktig å få med i kortet
Baksiden av kortet

Da vet jeg faktisk ikke om flere bursdagsfeiringer før jul.. tvi tvi. Har litt jeg skulle ha gjort på hobbyrommet likevel. Skulle ha laget to bokmerker for Elisbeth.. Kanskje har hun gitt meg opp nå... ? :) Det er mulig at det blir litt julegave til-og-fra merkelapper også. Laget det i fjor, artig å gi gaver med egne lapper på..

Skal ha noen "juleverksted-aktiviteter" med barna hjemme + baking av iallfall julemanna og pepperkaker. Kanskje skal vi prøve oss på Sara Bernhard-kaker også.. Brune pinner er godt... Jeg har heldigvis ei snill mamma som lager smultringer, sandnøtter og krumkaker og deler ut til oss alle. Snadder! 

Nyt tirsdagen :)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...