torsdag 6. desember 2012

Spotlight's elevshow 1. desember! ✪

Jenta mi i aksjon på scena med dansegruppa "Biebers" 
Jeg hadde en fantastisk start på desember. Først fikk jeg meg en frisk fjelltur til Klauekeipen. Et par timer senere hadde jeg fått ladet batterier og kameraet virket igjen etter forfrysningen i fjellet, thi-hi. Mange kuldegrader var ikke noe kameraet likte så godt. Heldigvis virket det som vanlig igjen før danseshowet.

Kevin og jeg hadde billetter på første rad til Spotlight elevshow kl 18:00 sammen med min søster. Det er jo et must når man liker å filme og knipse litt av de unge, sprudlende og energiske ungdommene på scena. De øvde fra kl 11 og kjørte to show kl 15:30 og 18:00. Travel dag for dem, men for et forrykendes show de leverte - igjen. Fantastiske instruktører og dansere, blir jo like rørt og imponert over egne og andre sine barn :)

Som alltid - sliter med å ta bilder innendørs på den scena med energiske dansere i bevegelse og spotlighter som er i gang hele tiden. Jeg liker ikke å bruke blitz, men fikk da noen ok bilder likevel.. Et lite bilderas kommer straks, men her er først de "obligatoriske" backstage-bildene av jenta mi og min niese med venner:
Malin og Kalyani, min niese Mathilde.. og Kevin hilser på søster før siste show 

Showet er i gang - de hadde to fullsatte danseforestillinger. Herlig stemning!
Instruktørene startet med egen dans
Kalyani og Vivi Emilie i pausen - og selvfølgelig med et bilde av helten Justin Bieber..
...nevnte jeg at dansegruppa heter "Biebers"? ;)
Niesen min Mathilde og dansegruppa "Cheerleeders" :)

Det var vanskelig å plukke ut bilder. Måtte jo ha med bilder fra Kalyani og Mathilde sine dansenummer selvfølgelig. Jeg slet virkelig med fotografering under Kalyani sitt show med masse lilla lys og action dessverre. Ellers litt ymse bilder av diverse grupper for å vise mangfoldet av det som ble presentert på scena denne gangen. Storkoste oss. 

Kevin elsker å danse og har noen "moves" uten sidestykke, så dette er andre gang han er med for å se og la seg bli inspirert. Han spiller fotball en gang i uka, men jeg håper han starter på dans også når han begynner på skolen. Det blir heldigvis flere og flere gutter som danser i Spotlight, både i egne guttegrupper og i mix. De er vel så rå som jentene og har en litt annen stil. Herlig kombo! :D
"Biebers" takker for seg fra scenekanten for dette året 
Fantastisk gjeng, fantastisk danseshow og fjelltur, fantastisk lørdag. Lykke! 

Nyt torsdagen!! ;)

3 kommentarer:

Marco Alpha sa...

Hey Eli Kristin,
Very nice shots of this show. Great to see these kids dancing in wonderful special clothing for this show.
It must be enjoyment to see this in real.

Many greetings,
Marco

Jill c",) sa...

Virkelig et forrykende show!! og stilige bilder!!

Marianne sa...

Flotte bilder:-) Ser ut til å ha vært et strålende show, moro å være stolt mamma på sidelinjen da:-) Klem Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...