onsdag 26. desember 2012

Juleforberedelser...

Julefri

4. søndag i advent har passert. Det samme har lillejulaften, julaften og 1. juledag. Jeg har omtrent tatt bloggefri. PC ble ryddet bort, besøk innlosjert for uviss tid. Det har blitt inntatt mye god mat og tilbehør, snacks og all verdens go'saker for både store og små. Jeg har knipset litt bilder, men det blir ingen fotokavalkade av de siste dagers hendelser, he-he! :)


4. søndag i advent
 
Vi tenner fire lys i kveld
og lar dem brenne ned
for lengsel, glede, håp og fred,
men mest allikevel
for fred på denne lille jord
der menneskene bor.
 
Må nesten poste bilde av adventsgavene til siste adventssøndagen for i år også:
Adventsgavene til mine kjære 4 barn + samboer'n, hihi! ;)
 
I årets adventsgaver har de blant annet funnet en del snop, julehefter, nisseluer, gavekort på kino, flax julekalender, flax julelodd, lego og leker for å nevne noe. Ikke så dyre, men småting som de "trenger" og som kan underholde på ulikt vis.
 
 
Vi har bakt fryktelig lite. Vi skulle iallfall bake både julemanna, pepperkaker og et par til... Vi har fortsatt ikke bakt annet enn julemanna og de laget vi på lille julaften. Det er ikke umulig at det blir bakt pepperkaker før nyttårsaften. Ungene vil fortsatt bake sine egne... :P
 
Oppskriften på nydelige julemanna finner du her.
 
 
Vi har supplert noen nye figurer fra "Julekongen",
blant annet sverd, snøkrystall og krone for å nevne noe. Stor stas for ungene :)
 
Lite glimt av baksten - det ble myyyye snadder.
 
Gutta spiller fotball på "gøy" i årets romjulscup. Vel, det er vel i grunnen blodig alvor, fnis. Litt deilig å ha dagen litt mer for seg selv og bare smårydde og slappe av. Det nytes - i morgen og fredag må jeg på jobb, så da er det slutt på daffing i go'buksa og kos.
 
Nyt dagen du også! ;)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...