mandag 11. januar 2010

Vakre Sørstrand

Det nydelige vinterværet fortsetter og kameraet var full-ladet. Jeg måtte bare innse min begrensning - det var ikke å tenke på noen tur til toppen av Brandsøyåsen med kroppen min i går. Utrolig kjedelig, men egentlig var det vel ikke uventet.. Litt realistisk er jeg likevel etter både operasjon og dårlig bak (rygg altså).. :)

Min kjære skjønte at jeg hadde behov for en spasertur og var litt "trigger-happy" med tanke på mulige vintermotiv, så han og minsten ble med meg på tur til et flott og rimelig flatt turområde som heter Sørstrand i stedet. Jenta mi var på handballturnering i nabobyen og eldste overnattet hos kompiser som vanlig. Skulle gjerne vært med snuppa og heiet på jentene, men ikke denne helgen.. Det ble derfor bare oss tre.

Henning tok Kevin på rattkjelken mens jeg fikk vandret med frie hender og kamera over skulderen. Sola skinte og alle koste seg på tur i flott vintersol, kanskje -2*C eller deromkring :) Det gjorde godt.

Advarsel - her kommer et bilderas
Henning & Kevin satte utfor bakken på kjelken
Jeg knipset Kystmuseet..
Brandsøyåsen...
 
utforsking i fjæra..
...snødekte badebrygger..
wow, samboer'n tar bilder :P
Sørstrand...
 
 
 
 Vakre isroser i snøen kan bli til mange ting...
 
Snøens svar på "hangman", he-he.. :D

Flott tur - og så bar det rett hjem til nystekte boller (mobilbilde) og varm kakao. Kos :)


2 kommentarer:

Gladie sa...

Kjempeflotte bilder! ja er vi ikke herlige som bor på en så vakker kant av verden :)

Anita sa...

Nydelige bilder som vanlig, Eli!!!
Et utrolig flott område dere har der!!! Skjønner godt at det tar på for deg nå....må være ganske frustrerende for deg som er så aktiv til fjells og nå når det er så fint både for turer og for fotografering....Godt du fikk deg en god tur i går da! Og bollene såg herlige ut;)
Her er det egentlig i overkant kaldt(men klager IKKE!) Mellom -10 og -20 river litt! Var rundt -10 i sentrum i dag og det var bedre, men det er utrolig flott nå, så litt kulde tåler man!!!
Ønsker deg en fin uke!!
Klem, Anita ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...