mandag 13. september 2010

Bølgemønstret babyteppe ferdig!

Da er det andre babyteppet til babyen ferdig strikket i bølgemønster. Som dere kan se er det hvite silke-ull garnet fra Nøstebarn allerede på pinnene... Det blir det tredje og siste babyteppet som skal lages. Jeg bruker disse i stedet for helseteppene man kjøper. De er så mye mykere og det er ekstra stas å ha strikket dem selv. Det siste teppet blir også enkelt - rillestrikk med heklet kant rundt. Garnet er utrolig mykt og deilig!

Deretter blir det nok strikking av plagg til Kevin eller babyen.. har aldri montert strikkeplaggene selv, så jeg må ha hjelp eller må lære å gjøre det selv når de prosjektene skal startes.. Trenger virkelig en symaskin, for jeg har lyst å lære å sy også... Noen som kan anbefale ei god symaskin for en nybegynner, men likevel med litt finesser når man først skal investere i en symaskin? Tenkte å bruke den til å sy småplagg/ting, kortlaging, kanskje også til å sy på initialer o.l... eller blir det mer proff symaskin da kanskje? Leser mye om Janome symaskiner, men de virker veldig proffe.. og prisen like så :P

Tja, mange tanker og lyster som svirrer rundt i hodet mitt. Heklet teppe med bestemorruter er noe jeg har på "planen" også.. Får se om det blir noe særlig fritid utover året, hi-hi! ;P
Da jeg var gravid med Kevin strikket jeg et off-white babyteppe i Dale babyull, samme garn som ble brukt i det lilla. Problemet var at jeg da strikket i mønster på pinner 2,5 i stedet for på pinner 6 som nå... dåååne! Trodde aldri at jeg skulle bli ferdig og teppet ble veldig kompakt. Det blir aldri gjort igjen. Nå sverger jeg til store pinner ;) 

Etter at Kevin ble født og jeg startet blogging strikket jeg et grønt babyteppe i Alpaca til ham, se innlegg her. Det teppet ble brukt en del, men jeg syns garnet var vel "hårete" for en liten baby som helst skal ha alt i munnen, så det blir ikke gjort igjen.

Ha en super mandag og ei super ny uke! 
Her skal det strikkes :)

2 kommentarer:

Stinemorღ sa...

Herlige tepper! de blir nok flotte å bruke til den lille ♥
Pinne 2,5 er pyton. *stønn* ;)
Kos deg videre med strikkinga!

Elisabeth sa...

De ble kjempefine :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...