tirsdag 12. april 2011

Kjøkkenkluter

Jeg har drevet med litt avslappende strikking mellom slagene i det siste. Det har blitt 6 kjøkkenkluter i duse farger i garnet Gjestal bomull sport. Noen kaller forresten kjøkkenkluter for kopptuer òg :P Det blir ikke laget kjøkkenkluter i annet garn fra meg heretter, for dette er passe tykt og mykt og supert egnet som kjøkkenklut :)
Redigert bilde av kluter i ekstra glade farger - litt inspirert fra fotokurset, thi-hi..

Alle klutene er strikket på pinner 4. Jeg la opp 59 masker på den hvite og de to i blåfarger og 65 masker på de gule. Det er enkelt - en pinne rett og en pinne vrang og rett slik at det danner seg et mønster. Strikk til du er nesten tom for garn eller til ønsket lengde. Jeg liker å hekle ei lita hempe slik at kluten kan henges opp også.
Litt vårfarger gjør seg på kjøkkenbenken
Viktig med merkelapper på om de skal ut av mitt hus.. :)
Ha en fin dag! 

4 kommentarer:

Siri sa...

Åh.. dei var kjempe fine :) Eg lurte på om eg skulle prøve å hekle noken :D Mamma har strikka noken til meg, men dei holde ikkje så godt på fukten, så må prøve med en anna trå! Kordan e den du har brukt?

Stinemorღ sa...

Så flotte farger!
Blir jo helt glad av å se på dem :)

Dette er 'mønsteret' er også min favoritt på klutene - enkelt og pent.
Det med hekla hempe var lurt!
- den ideen skal jeg rappe :)

klem

Rita sa...

Herlige hjemmelagede kjøkkenkluter, tror ikke jeg hadde turt å brukt de jeg hehe, så fine var de.
Kjørte forbi huset ditt i dag, nedpå veien. Så det så mye bedre nå, tipper det har vært ryddet litt skog foran der. Gjorde seg, slik at den fine fasaden deres kom bedre fram.
Vi snakkes :)

STYLIZIMO sa...

Så flink du er! Disse så helt herlige ut.
Nydelig bilder du har tatt på fotokurs forresten. Jeg går på fotokurs selv om dagen, og syntes det er veldig gøy lære mer om fotografi :)
Ha en fin helg/evt. påskeferie!
klem Nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...