lørdag 16. april 2011

Påskekluter

En liten påskehilsen fra meg :)

Jeg har vært veldig lite på nett de siste dagene. Det har vært travelt her, men veldig koselig. Noe av aktivitetene kan jeg ikke blogge om ennå heller, men det kommer.. dere får iallfall se glimt av hva hele onsdagen min gikk med til, he-he... Kreative ting kan jeg avsløre. Litt mer kreativt ble det på torsdag også før middag med kollegaer på Hjørnevikbua. Fantastisk nydelig sjømat, god rødvin og herlig selskap som alltid med den gjengen. Tror vi var litt over 20 stykker. Fikk vondt i kjeven av latterkick, thi-hi. Ble sent for å si det sånn. Lenge siden sist jeg var ute med dem. Kjempekoselig å bli husket på og invitert med også når man er i fødselspermisjon ;) Forresten - se noen glimt fra kvelden ute på Siri's blogg, he-he.. :P

Et par kjøkkenkluter til i påskefarger har det også blitt. Den mørke gule er strikket med 65 masker på pinnen og den lyse gule med 59 masker på pinnen. Jeg har brukt pinnestørrelse 4 mm og garnet Gjesdal bomull sport. Veldig bra garn og så lett å bruke enten man strikker eller hekler. Disse klutene er strikket med en pinne rett og neste pinne annenhver vrang og rett. Til slutt heklet jeg en hempe for å kunne henge opp kluten ved bruk ;)

Påskepynten på klutene er det Kevin som står for. Den hadde han laget i barnehagen.

God helg, alle sammen! :)

1 kommentar:

Stinemorღ sa...

Herlige kluter - blir god påskestemning :)
Har strikka 2 par kluter i lignende farger og gitt bort alle sammen.. hihihi... Men jeg har nok garn slik at jeg skal få noen selv :)

Flott at du har hatt en skikkelig kosekveld ute!

Kos deg i kveld,
klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...