lørdag 6. august 2011

Ferielesning

"Salvadoreña" av Cecilia Samartin
- bildet tok jeg på Fyrklit i Danmark i juli '11 ;)

Jeg skulle på biblioteket for å låne ei bok som jeg hadde reservert, men den var likevel ikke inne. Bibliotekaren Ika tipset i stedet om denne gode boken, så den ble med på årets sommerferie. Det ble ikke så mye tid til lesing, ei heller strikking, fnis.. Fikk begynt på boken og strikket et par runder på prosjektet, det var det hele. Mye moro ellers, så det gjør ingenting! :P

Etter at vi kom hjem igjen på torsdag har jeg funnet roen til lesing og er straks ferdig. Boken er veldig fengslende og kan trygt anbefales. Jeg har søkt opp forfatteren og planlegger å lese flere av hennes bøker som jeg tidligere kun har hørt om.

På nettsidene til Bokkilden.no finner man følgende tekst fra omslaget på boka:

"Søster, hva ville du råde noen til som var tvunget til å velge mellom ærlighet og kjærlighet?" Ana står overfor et av sine vanskeligste valg. Etter å ha flyktet fra borgerkrigen i El Salvador til et kloster i USA, må hun motvillig fortsette sin livsreise. Hun får jobb som barnepike hos den konfliktfylte familien Trellis, en familie fanget i et overfladisk rikmannsliv i California. Trass i sine egne følelsesmessige sår er Ana i stand til å gi omtanke og lindring, og til slutt finner hun kjærligheten der hun minst ventet det. 270 000 nordmenn har kjøpt Cecilia Samartins bøker "Señor Peregrino" og "Drømmehjerte". I SALVADOREÑA tar Samartin oss med på en ny, eksotisk reise i en vakker og fargerik roman."

Dagens boktips fra meg ;)

Her er det nærmets høstvær ute, så det blir garantert tid til å lese ut boka idag.
God helg!

2 kommentarer:

SNILLPIKE♥ sa...

Kjempegod bok. Har lest den, og klarte nesten ikke legge den fra meg. Måtte kjøpe de 2 andre bøkene hun har gitt ut òg, synes de var veldig bra de òg. Leste en eller annen plass at hun kommer ut med ny bok til høsten, gleder meg.

Fin søndag til deg Eli Kristin, klem.

Liv Janne sa...

Anbefaler deg definitivt å lese de andre bøkene hennes også - kjempegode! Gler meg til ho kjem med ny bok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...