torsdag 4. august 2011

Vinnere av DanaCup 2011 - Gullgutta fra Florø SK!

Gullgutta fra Florø SK - Boys16
~ Vinnere av DanaCup 2011 i Hjørring ~

Vi hadde ei herlig uke i Hirtshals på Fyrklit feriecenter sammen med alle de fantastiske fotballspillerne fra Florø SK, trenere og støtteapparatet. Florø SK stilte med 6 lag, derav 5 guttelag og 1 damelag i ulike aldersklasser. Kampene foregikk i og rundt Hjørring og vi hadde varmt og fint vær. Kjempekjekt for store og små! :)

Min sønn Patrick spiller på guttelaget (G16) og de vant sin årsgruppe. De slo faktisk hjemmelaget Fortuna Hjørring hele 4-0 i finalen lørdag 30. juli '11. For en gjeng, fantastisk kjekke og dyktige fotballspillere/kompiser!! Vi er så stolte - første gang et lag fra Florø vinner hele DanaCup, thi-hi!! :)

Ikke bare gjorde G16 det veldig bra. Også juniorlaget G19 kom til finalen og endte opp med sølv. Damelaget kom seg til B-finalen og tok sølv der. På bildet over ser du G16 med pokalen sin for vinnere av G16 i tillegg til pokalen for at Florø SK ble kåret til Beste Klubb i turneringen!! Fantastisk bra gjort for en liten lokalklubb på det glade Vestland, weee!! :D
Patrick sin tur til å heise "bøtta"! :P

Jeg har tatt mange bilder på turen og har ikke fått lastet ned/sortert dem fra kamera ennå. Bildene av Patrick og gutta med medaljer er fortsatt på den ene minnebrikka. Reiser hjem i dag, så det er litt av en mimring og sortering som venter meg. Blir kjekt! :)