lørdag 10. november 2012

Beste søsta ♥

Forsiden av kortet
- bildet er "lånt" fra facebook-profilen hennes. Jeg ble tilgitt, thi-hi! ^_^
Verdens beste søster var 34 år i oktober. Kort og gave ble gitt i dag da hele storfamilien var samlet til felles feiring for meg og henne. Med en aktiv familie med mange planer og så denne stygge-syken som har herjet oss den siste tiden, så klaffet det bare nesten helt med en liten feiring i dag. Må innrømme at kaker ikke var så veldig fristende, men formen er betraktelig bedre siden i går. Dessverre ligger min eldste sønn med omgangssyka nå og hennes sønn var ikke i form, så eldste gutta deltok ikke på markeringen. Kaker er spart til forhåpentligvis en bedre dag for dem i morgen :)
Litt detaljer fra forsiden på kortet.
Innsiden av kortet med sladdet personlig hilsen til høyre
Dette bildet ble tatt på en tur til gapahuken på Klavelandet 22. mai i år. Kjempekjekt!
Håper på flere turer sammen neste år, alltid mye latter og moro. Og bilder :)
Baksiden av kortet
Det er ikke ofte jeg bruker dette stempelet siden det ikke står hvem som har laget kortet.
Dette spares til spesielle anledninger, he-he :)
Det er lørdag og roen har senket seg. Det var jammen godt å komme seg utendørs og kjenne frisk luft i ansiktet i dag. Selv om jeg var bleik og slakk fant jeg styrke til litt shopping til søsta og farsdag i morgen. Rart med det, shopping gir ofte litt energi. Har ikke fått gjort noe hele uken takket være fæle syka som herjer vårt hjem og hele byen tror jeg, huff. Brukte også et gavekort jeg fikk til bursdagen min. Kom hjem med ny bukse og sjal, har klaget litt på at jeg trengte fornyelse (hint hint, thihi).... Det gjorde godt for kropp og sjel, fnis!
 
Nå kjenner jeg at formen langt fra er på topp, men shopping og selskap med kjekke folk og litt moro gjorde seg virkelig. Nå er det sofa og beina på bordet resten av kvelden.
 
Nyt lørdagen folkens!!! :)

1 kommentar:

☥ Kaia sa...

Kjempeflott kort...
Nydelig bilde på forsiden......
Jeg får ikke lastet ned mønsteret på skjerfet, det står: last ned mønsteret i pdf format her, men når jeg trykker der så står det file not found..
Men, strikker du frem og tilbake, eller rundt, og hvor mange masker. Strikker du frem og tilbake, så syr du det vridd, var det så ?????
Snuppa mi elsker sånne skjerf, så et mykt og godt garn hadde vært supert for henne.....

Kos deg resten av lørdagskvelden.

Klem fra Kaia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...