søndag 25. november 2012

Dåpskort

Forsiden på dåpskort til Malin
Jeg laget et dåpskort fredag kveld. Det ble laget i siste liten med base av en matavfallspose i papir. De er ganske så store og det blir derfor litt bretting og flere sider å fylle. Jeg fikk 4 bilder av dåpsbarnet og frie tøyler. Jada, jeg tok en spesialbestilling. Det er for min bror og svigerinne. Har ikke tid til det og lite utstyr og mønsterark, men det var da to typer ark og litt kartong som passet sammen.

Jeg har imidlertid fylt på med charms som er et must for meg når jeg lager kort, bokmerker++ Kjekt å ha til enhver anledning. Men nei, jeg tar ikke flere bestillinger. Det er kun for eget bruk fremover, hihi. Jeg bestiller mine charms hos KuttUt. Nok om det, her er flere bilder av dåpskortet :)
Bilder av detaljer fra forsiden
Glimt av side 2, delvis side 4 og side 5 i kortet
Innsiden av kortet
...kloke ord til venstre, plass til personlig hilsen i midten og en tag med dikt bak bildet til høyre
Flere detaljer fra innsiden av kortet
...diktet på tagen bak fine bilde vises nede til høyre
Nærbilde av dikt inne i kortet (side 3)
Kortet "utslått"
Det er ikke noe rett eller galt ved bretting eller dekorering, men jeg gjorde noe annet enn tenkt da jeg monterte første siden. Den ble i midten "bak" i stedet for foran. Jeg ville helst hatt forsiden der hvor siden med krone og fødselsdetaljer er, men den satt som støpt fast og jeg ville ikke ødelegge. Båndene kan heldigvis monteres nesten hvor som helst i kortet, så da er det lett å finne rette åpning og brettemåte for dette. Gikk bra til tross tror jeg :)
Baksiden fikk, takket være brettefeilen, bilde og dikt også ;)
Sånn ble kortet til nydelige dåpsbarnet. Håper det falt i smak hos både givere og mottakere også! :)
Jammen godt med helg, bare så synd de forsvinner før man får sukk for seg! ^_^
Nyt søndagen videre!

3 kommentarer:

Jill c",) sa...

Du er så utrolig kreativ:)) For noen vakre kort:)) Liker å lage kort jeg også:) Kjempe koselig å sysle nå før jul synes jeg:)))

Fin uke til deg da:))

Marianne sa...

Det er jo så koselig å få hjemmelagde kort og det der var jo virkelig et prakteksemplar. Så flink du er:-) Ha en fin dag! Klem Marianne

Livets små øyeblikk sa...

Så utrolig flott Eli Kristin, jeg er sikker på at det falt i smak hos både giver og mottaker - dette var bare vakkert:)

Ha en fin kveld (eller snart natta faktisk;),
og takk til deg for at du er med i gi-bort-en min - lykke til:) Men du skal selvfølgelig ha alle loddene, jeg har notert meg 6 lodd på deg.
God klem
Hanne:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...