onsdag 14. november 2012

Husmorporno og julegavestrikk!

Litt tidtrøyte... fnis!
Ja, tenker det var ei fengslende overskrift, he-he!! Jeg kan melde om nytt strikk på pinner 5mm uten at jeg vil si så mye mer akkurat nå. Stikkord jul ;)

Dessuten har jeg vært på biblioteket og fått lånt meg bok 1 av den så mye omtalte og populære (?) trilogien "Fifty shades of Grey" av E. L. James. Den norske tittelen på bok 1 er "Fanget". Vet ikke helt hva den egentlig handler om eller hva jeg kan forvente, men den skal etter sigende være rimelig på kanten. Får rigge meg til og gjøre et bokdykk.... I iveren etter å få låne boka har jeg visst haket av feil, så jeg fikk med meg den engelske versjonen... Hmmm... De norske eksemplarene var utlånt og reservert i lange tider fremover, så jeg tok med versjonen min og gikk derifra... Jaja!

Det blir kanskje ikke så veldig aktivt på bloggen når det kommer til hjemmelagede saker fremover. Det meste vil foregå i det skjulte da enkelte i familien sniker innom her fra tid til annen ^_^ Det produseres noen julegaver og det skal jeg kose meg med.

Jeg kjenner at jeg begynner å heve skuldrene en liten anelse nå med tanke på alle avtalene og arrangementene som begynner å tikke inn fremover. De to-tre neste helgene er allerede full i planer og jeg liker det ikke. Jeg hadde et sterkt ønske om å nyte rolige helger og gjøre juleforeberedelser sammen med barna - for en gangs skyld. Være litt føre var og gjøre ting i rolige økter. Den tredje helgen fra nå av melder jeg meg ut rett og slett, da skal jeg ikke være med på noe. Ingen festligheter for meg. Kanskje bare litt rødvin og styrings hjemme, thi-hi! Det blir husvask og adventsforberedelser i de tider vil jeg tro.

Gleder meg til jul i fred og ro med samboer og barn og mine nære & kjære! Tenk, det er ikke lenge til jul.. ! ;)
Kos i hjemmet... nye lykta mi ;)
Her plaskregner det og to barn er fortsatt syke.... Dåååne! Vi har hatt sykdom i hus siden søndag for ei uke siden!! ( O_O ) Huff, har fått vår del og mer nå syns jeg. Går snart tom for antibac og tålmodighet.. :)

Nyt lille-lørdag! :)

1 kommentar:

Irene sa...

Har lurt på om jeg skal lese den bok serien også. Men jeg har ikke lest mer enn 1 bok i mitt liv...:) Kos deg med strikkearbeid og bra lesestoff. Vi går en fin tid i møte med julen <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...