fredag 9. november 2012

Rillestrikket stor hals #3

 
Rillestrikket hals med pynteblomst
Det har vært stille på bloggen i det siste. Jeg fikk faktisk en mail fra ei som lurte på om jeg koste meg i syden siden det var dårlig med innlegg her. I wish, hihi! :) Det har tvert imot vært ei laaaang uke med omgangssyke her i huset. Spysyka er siste sort. For noe dritt, bokstavelig talt.

Vi er seks personer her i huset. Så langt er det "3 down, 3 more to go!". Sistemann som ligger nede med syka er meg. Jeg begynner å føle at formen kommer tilbake litt etter litt i dag, men dette unner jeg ingen. Huff! Tvi tvi for at resten går klar her i huset ;)

I dag har jeg faktisk bursdag også, thi-hi.. Ikke mye feiring her nei og jeg føler ikke for noe i det hele tatt. Får se om jeg får lyst på noe kake i morgen. Det verste av alt er - mitt største bursdagsønske for dagen er en real nedvask av huset. Ååå hvor herlig det hadde vært med nyvasket hus og alle stygge basselusker tillintetgjort :D Sært bursdagsønske, men sånn er ståa etter uka. Ekstremt behov for utlufting og vasking. Blir ikke gjort av meg, orker ikke noe. Nok om det!
Forrige helg var det hektisk aktivitet med  ymse gjøremål og ikke minst dugnad på søndagen for datteren sitt handball-lag. Fikk reddet inn dette treet for vinteren også. Det var en fantastisk flott dag. Hadde det ikke vært for alle kampene, så skulle jeg tatt turen til fjells etter gammelt. Jeg rakk i stedet å ta bilder av den siste av tre rillestrikkede halser, denne versjonen i blå nyanser. Ser nesten ut som de er tatt en fin sommerdag innendørs :) Jammen på tide å få den blogget, nesten ei uke siden jo!! ^_^
 
Oppskrift: Marte Helgetun Design sin MH1015 Rillestrikket stor hals
Pinner: 8 mm
Garn: Drops Alpaca #8120 jeansblå og 2 nøster Faerytale #746 jeansblå
En liten pynteblomst ble heklet på impuls...
...for å skjule en liten strikkefeil som jeg oppdaget! ( o_o )
Pyntekant
Personlig merkelapp må på...
Fargespill... her ser du tydelig "vrien" i plagget
Jeg har strikket også denne halsen med en "innlagt vri", det vil si at jeg syr den sammen motsatt for at den skal henge finere på. Den kan surres både en og to ganger rundt. Varmer godt den der ;)
Alle tre halsene etter samme oppskrift
Halsene ble strikket i rust, grønn og jeansblå. Ikke umulig at disse dukker opp under noen sitt juletre i år.. eller en bursdag eller to før det. Litt føre var i år.
 
God helg alle sammen! ;)

5 kommentarer:

G-Anette sa...

Nok en fin hals fra deg! Lekkert! Blir mer og mer fristet til å prøve meg på denne halsen altså, og så finnes det jo SÅ mange fine fargekombinasjoner... :)

Spysyke ER noe dritt ja ;) Håper det går bedre med deg, og at resten slipper unna! God bedring til hele huset!

Klem og god helg

Mary-Anne sa...

er sååå fine disse halsene du strikker :)

Liv Janne Bell Jonstad sa...

Gratulerer så masse med dagen!!! Og såååå kjekt at du då vant Give Away'en min - både fordi du er ein trufast lesar og flink å kommentere, fordi du har bursdag og som oppmuntring etter sjukdom! Har forresten sjølv vore heime i dag med feber, men heldigvis ikkje omgangssjuke her...;) Byrja også å lure på kor det blei av deg då det ikkje kom nokon bloggoppdateringar i løpet av veka...;) Du er jo så flink til å skrive innlegg! Seier det igjen: heilt imponert over strikkeproduksjonen din! Og så flotte fargar - heldig er dei som får ein slik i presang!!! Ha ei fin - og forhåpentleg frisk - helg i heimen! Kryssar fingrane for at resten av gjengen slepp unna!

☥ Kaia sa...

Knallflotte alle tre !!!
God Bedring til dere alle...
Klem fra Kaia

☥ Kaia sa...

PS. Mønsteroppskriften var ikke å finne på linken din.....

Kaia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...