tirsdag 20. mai 2008

Bææærgen calling! ;)

Ja da sitter jeg og kurser meg i forbindelse med jobb på et opplæringssenter i Bergen. Takket være flystreiken måtte jeg og min kollega reise med båt like etter jobb i går og fikk en ekstra natt på hotell. Koste oss ute med pizza og vin vi, he-he :) Vi skal kurse oss til i morgen ettermiddag - og det blir fly eller båt hjem igjen, alt etter som ståa i flytrafikken!

Dette 50-års kortet til Kirsti laget jeg sent søndag kveld på bestilling fra mine foreldre. Blomsterpapiret er fra the Scarlet Lime. Jeg fikk kun tatt bilder og lastet opp da... viktig det må vite! Kirsti har stor dag den 23/5 og feirer bryllupsdag den 24/5, så det ble derfor en liten hjertehilsen i høyre flik inne i kortet også.

Kort til Kirsti 50 år - forsidenInni.. og en liten hilsen til bryllupsdagen i fliken til høyre... ;)Baksiden av kortet.. Jeg har aldri laget flasketag før, så fant ut at det måtte prøves ut som en liten bonus til kortet.. Fikk laget det med restepapir og samtidig prøve ut et par nye stempler... ;) Som du ser under, så er det en liten tag med på flasketag'n også.

Min første flasketag med liten tag, hi-hi! Min første flasketag med liten tag, hi-hi!

2 kommentarer:

Rita sa...

Utrolig lækkert!!!
Disse papirene var så spreke og flotte i fargene. Sikkert en fryd å jobbe med. Kortet var råflott, vintagen ikke dårligere.

Kos deg i Bergen, ikke den verste plassen å strande he-he. Men du rekker vel ikke hverken Laksevåg eller Straume.

Snakkes ;o))

KKannDesign sa...

Hei på deg!

Så utrolig flotte kort!

Du er så fantastisk flink - dette er du god på! Smil!

Ha en fin fin torsdag!

Smil fra KKann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...