tirsdag 13. mai 2008

Sommer...

Nyter sol og varme for fullt her hos oss. Så herlig å slippe regnet! Vaskemaskinen sliter vask etter vask og klessnoren er rimelig full av klær som henger til tørk. De to eldste ungene kom hjem fra pappabesøk og det er skole, trening, bursdager og avslutninger fremover - for ikke å snakke om nasjonaldagen snart. Kalyani sin handballtrening har tatt sommerferie allerede!

I morgen er det jobb som vanlig og jeg skal følge søsteren på en tur på noen timers tid. Hjemme venter kjære samboer og barn som skal på aktiviteter, dugnad i borettslaget og time for meg hos frisøren, knegg ;) Bare såvidt jeg fikk innpass før helgen, yes!! Snart er det dugnad for fotball-laget's årlige 16. mai oppgjør med erkefienden også - min innsats er ca 6-9 liter vaffelrøre, he-he. Patrick skal selge diverse i kiosk/tribune.

Det er en hektisk uke og det blir fint lite tid til scrapping her hos meg. Tar det igjen på søndag 18. mai. Kan ikke se at jeg får lagt inn noen LO's hos Papirgleder sin konkurranse heller - frist 15. mai, puh!

Lykke til med 17. mai forberedelser og nyting av go'været folkens!!! ;) Jeg må skyndte meg å få på plass resten av familiens 17. mai-stas skjønner jeg - dagene flyr avgårde!

2 kommentarer:

KKannDesign sa...

Hei hei!

Ja det er sant, dagene fly av sted!! - hvor blir det av tiden!

Smil - skjønner at det ikke bare er jeg som finner tiden knapp nå før den store dagen - 17.mai! Jeg er engasjert både som foreldrekontakt på 2. trinn og i 17.mai komiteen - vel vel, det går! Snart FERIE! Jippi!

Ha en fin fin torsdag - kommer innom deg snart igjen!

Smil fra KKann

Hege sa...

Det der høres kjent ut ja. Gubben har stort sett vært på reise den siste måneden og jeg har maks å gjøre på jobb. Nå gjelder det å roe ned. Gleder meg til scrappetid igjen. Tusen takk for hyggelig melding i bloggen min! Sender mange hilsener og tanker til dine "hjertebarnforeldrevenner". Håper alt går god med dem!

Ha en flott 17. mai Eli Kristin

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...