torsdag 8. mai 2008

Herlig sommer feeling! :)

For et herlig vær! Var på jobb i Bergen og kom hjem i passe tid. Dro rett til mine foreldre for å hente unger, slappet av litt der før vi dro hjem. Henning jobber dag og Patrick var allerede på fotballtrening. Kalyani hadde med seg Mathilde hjem før de dro på teater "Karius og Baktus" :) Kevin var sliten etter dagen og tok en liten lur umiddelbart... Det var deilig å sette seg alene på verandaen i lette sommerklær og nyte sola og roen, lese brev fra min brevvenninne Monique i Nederland og bare slappe av ;)

Monique & family in the NetherlandsMonique... Als u dit leest - hoop is allen fijn op uw eind, hij-hij!De grote lezing u en inhalend op uw nieuws - en om het bekijken alle grote foto's niet te vermelden u sloot voor me in. Liefde het! Grote omhelzingen aan ya;)

4 kommentarer:

KKannDesign sa...

Hei hei..

Sååå deilig!
Vettu, gjordet det samme som deg i går efta! Prinsen var hos en kompis, Prinsessa var på tivoli og Kongen skulle ikke komme hjem før utpå kvelden! Jeg satte meg med pc`n ute på verandaen - men..hihi..der så jeg ingen ting! Smil! La meg heller til rette og sovna i sola - sååå deilig - stille, rolig, varmt og godt!

Det er det samme været i dag - og satser på en fin efta på verandaen - bortsett fra at i dag MÅ Prinsen få gå på tivoli - lurer på om Kongen skal få ta med seg han..hihi!!

Ha en fin fin fredag!

PS - så utrolig fine kort!

Smil fra KKann

KKannDesign sa...

Hei igjen..

Jepp - da lurte jeg Kongen til å ta med poden på tivoli - prinsessa er med storesøster - så her er det nok en efta med ro, fred, sol og varme - legger meg på verandaen jeg nå!! Smil!

Smil fra KKann

elsi sa...

Hei :)

Takk for koselig hilsen i bloggen min :) Så mange flotte kort du har laget, og jeg ser at du fant utav det med criss cross kortet ;)

Har du også en gutt som heter Kevin?? Det har jeg også ;)

hilsen elsi

Sonja sa...

Inte visste jag att du kunde Holländska oxå - så duktig du är:)
Ja visst är det underbart att vädret äntligen blivit både ljusare o varmare!
Må gott!

Kram Sonja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...