mandag 5. mai 2008

Bryllupskort

Jeg fikk en bestilling på 2 stk bryllupskort fra ulik avsender i samme familie til brudeparet Lillian & Trude. Jeg har aldri laget bryllupskort før og siden dette er to jenter er det ikke bare å finne artige stempler da de vanligvis er beregnet til mann & dame :)

Prøvde å lage to helt forskjellige kort... Ikke så enkelt når man ikke kjenner mottakerne. Det første ble et criss cross kort i fargene rosa og brunt som jeg liker veldig godt for tiden..

Bryllupskort - fremsiden
Bryllupskort - detalj fra fremsiden
Bryllupskort - inni
Bryllupskort - baksiden .. og det andre kortet ble gjort i kveld. Merkelig nok heller det over i naturhvitt og brunt, he-he!

Bryllupskort fremside
Bryllupskort - detaljer fremsiden
Bryllupskort - innside
Bryllupskort - baksiden

4 kommentarer:

Rita sa...

Åååå så fine de ble, Eli!! Virkelig!! Og så ulike i uttrykkene. En utfordring når det skal være til samme mottaker.. Men du fikset det flott Ü

Så da tar du bestilling nå da?? ;o))

~Nancy~ sa...

HI there.. thank you so much for your sweet comment on my blog!! You're so sweet! So happy to have found your blog this way too!!!! Your creations are gorgeous! WOW!

Inger Marie sa...

Så utrolig mange nydelige kort det var kommet her da :)
Bryllupskorta var jo lekre og dorull kortet kjempe stilig.
Du har jo vært skikkelig kreativ jo...

Ha en go natt!!

Klem fra Inger Marie

Camilla sa...

Ååå så nydelige bryllupskort! Jeg giftet meg i fjor sommer, og har samlet alle kortene vi fikk i en eske. Det er alltid moro å ta de opp og kikke på en gang innimellom. Jeg er sikker på at brudeparene vil elske disse!!
Stor klem, Camilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...