tirsdag 27. mai 2008

Takkekort til supre besteforeldre!

Foreldrene mine har hjulpet oss med barnepass-kabalen siden jeg var ferdig med fødselspermisjonen. Minsten har ikke barnehageplass før til høsten, men vi fikk det til å gå rundt likevel takket være dem. Ikke bare har de passet minsten, men de stiller alltid opp for små og store i familien og inviterer ofte på middag og besøk. Det setter vi stor pris på. Jeg laget derfor dette kortet til dem i kveld som en takk for hjelpen - i morgen er det nemlig siste dag med barnepass. I juni og juli skal jeg nemlig være hjemme i permisjon samt ha ferie i august... Heltidsmamma for alle 3 ungene og fri hele sommer'n. Gjett om vi skal kose oss - heldigvis jobber sambo skift, så det blir mye tid sammen alle 5 :) ♥♥♥

Takkekort til besteforeldre for pass - fremsiden av kortetTakkekort til besteforeldre - inni. Det skal legges gavekort bak bildene av trioen! ;) Inni "lommen" med bilder av alle tre ungene skal det være gavekort, he-he... ;) I tillegg blir det blomster og ei god flaske av det rette slaget, hi-hi!

Baksiden av kortet.. Alt jeg har benyttet er fra The Scarlet Lime med unntak av de røde Panduro-blomstene og hjerteblingen fremme som er fra kosedress-jakka mi :)

3 kommentarer:

Rita sa...

Nok et fresh kort, Eli. Lekkert!! Dette setter de nok stooor pris på.

Og når legger du deg om kveldene??? Du ser jo så uforskamma opplagt ut på jobb, og så er du oppe til langt på natt??? Jeg legger meg kl 10 jeg....

Klem fra Rita

KKannDesign sa...

Hei hei!

..er en snar tur innom bloggen - det er så travelt om dagen at jeg ikke har tid til blogging! Måtte bare innom å si hei! Så HEI! Smil!

Ha en fin fin onsdagskveld!

Smil fra KKann

Rita sa...

Heisann Eli

Da ligger det en avslørt overraskelse til deg i bloggen min...
Enjoy!!

Klem fra Rita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...