torsdag 1. mai 2008

Strikkekick og ammetåke..

Jeg liker å strikke, men det skjer helst i perioder... da jeg gikk gravid med Kevin hadde jeg bekkenløsning, så strikketøyet var veldig koselig å drive med i go'stolen... Da ble det bl.a. vognteppe og babyteppe - det førstnevnte skal jeg aaaaaaaaldri mer strikke, ble laget i babyull på pinne nr 3 med mønster... *dåååne*! Føltes som om jeg aldri ble ferdig, hi-hi. Men det var jo veldig kjekt å ha laget et slikt selv da til minsten ;)

For et par kvelder siden fant jeg frem igjen strikkeposen og skjønte ikke helt hva jeg har drevet med.. kan det ha vært ammetåken som gjorde at jeg hadde strikket 1 stk sjokoladefarget sokk ferdig og påbegynt 1 stk sokk til i turkis?! Husker ikke helt storyen bak dette her, men jeg strikket ferdig den turkise og skal lage en til turkis nå *knegg*... Det andre store turkise her er et stort sjal som har ligget litt til side i et skap... kremt... Det skal jeg også gjøre ferdig nå!!

Strikkedille og ammetåke er en dårllg kombinasjon!

1 kommentar:

Rita sa...

Kremt, kan du fremdeles skylde på ammetåken altså??? Eller er det bare et skalkeskjul??? Tror nok du snart må finne på en annen unnskyldning Ü Men alltid godt å ha noe å skylde på ;o))

Flotte farger på strikketøyet i allefall. Og det går vel fint an å ha en sokk i hver farge??

Ha en fin dag på jobb!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...