torsdag 26. juli 2012

Besøk på FloraFauna Byakvariet

Mating av fisk i saltvannsakvariet

Onsdag den 18. juli tok vi oss en liten tur til en attraksjon i Florø, nemlig FloraFauna Byakvariet. Det ligger midt i Strandgata i sentrum. Kjekt å være litt turist i egen by også. Jeg og Kevin var der i august i fjor, les om det her.

På byakvariet kan man fòre fisk i saltvannsakvariet, lage fugl, snekre naturbilde, bygge båt, se hvordan dyr blir stoppet ut. Der er også ei bioglogisk mangfold utstilling og man kan leke med store dukkehus. I tillegg kan man tegne og farge, bygge med lego, lese bøker, se på film.

Der er også salg av kaffe, drikke og is blant annet, så det er bare å slappe av og kose seg. En ypperlig aktivitet for spørrelystne små som vil utforske ting og tang! Dagens reklame :D

Bilder fra akvariet utendørs 
 Bilder fra akvariet innendørs
FloraFauna har både utstillinger og aktiviteter for små og store inne:
Det er ikke så enkelt å vandre rundt med en 5-åring. Fikk mange gode spørsmål som jeg måtte "tygge" litt på for å kunne gi svar... og spørre daglig leder Monicha om hun kunne bistå med mer utfyllende detaljer, thi-hi! Herlig hvor engasjert Kevin ble. Ganske så oppmerksom på detaljer den karen der :)
En kjekk aktivitet for store og små det der - og første gang at pappa'n var innom også.

Ha en fin torsdag! :)

2 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Takk for hyggelig kommentar!! Jeg bor ikke på Tåsen, men er med i Tåsen Quiltelag. Jeg er en ivrig quilter!! Ha en fin helg!! AnneKari:-)

Tino sa...

Dette så spennende ut, fine bilder!
Ønsker deg en fin helg!
Klem T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...