fredag 6. juli 2012

Straks klar for USA-cup!

Patrick, 16 (snart 17) år
...ikke helt fornøyd med ho mor og det der kameraet igjen, men la gå....

Eldstesønnen reiser til Blaine, Minneapolis - USA over helgen. Hele 4 lag fra den lokale sportsklubben Florø SK tar turen over dammen for å delta i blant annet Schwan'S USA CUP, "America’s Greatest International Youth Soccer Tournament 2012". De skal delta i to cuper. I tillegg til lagene kommer selvfølgelig trenere, støtteapparat og noen familier. Det blir mange på tur, en utrolig kjekk og god gjeng. Det blir to uker med mye fotball, varme og fantastiske opplevelser både på og utenfor banene.

Helledussen som vi har lyst å bli med, men i år må vi dessverre holde oss hjemme... snufs! Med nytt hus må vi prioritere hus og hjem, så feriepengene våre skal gå til stein (steinmur og opparbeiding av hage), beise hus+++ Jeg satser på mye sol og varme og opplevelser på lokale perler i og nær Florø ;) Kanskje blir det noen dagsturer her og der for å være litt turist på farten også. Været styrer det meste - men vi må jobbe på huset. Vi kjenner allerede til at oppføring av mur vil bli en god del forsinket, så det er tvilsomt om vi får komt i gang med noe opparbeiding av hage i løpet av ferieukene. Huset må iallfall beises og båten fikses for salg - og et uthus skal settes opp. Puh!

Fornuften sier at det rette er å bli hjemme, men galskapen i meg vil ikke noe annet enn å reise med gjengen for å se på de flinke gutta og få være med på den unik opplevelsen. Vi har reist på alt av cuper og større kamper opp gjennom årene, så det kjennes litt uvirkelig akkurat nå å bli hjemme. Det kommer til å bli helt forferdelig å gå her hjemme og vente på info og oppdatering om hva som skjer, kamper og resultat +++

Patrick er selvstendig, rolig og ansvarsbevisst, så jeg har ingen problemer med at han reiser uten oss. Det klarer han helt utmerket alene. Nå har vi ordnet med alt det praktiske, så nå gjenstår vel bare en del klesvask, merking av klær og selve pakkingen for hans del :) Papirmølla og alt annet som må være godkjent og spesielt tilrettelagt for USA er på plass også.
I går fikk han tatt sommerklippen like før den siste treningen før avreise. De nye fotballskoene kom susende i siste liten i går i posten fra England og ble brukt på treningen. De passet utmerket og var visst både lette og knallgode å bruke. Høres lovende ut, thi-hi! :) For de som er inne på fotballsko - dette er et par av typen "Nike Tiempo Legend IV Elite FG Fotballsko Clash Collection". Det er samme type som ble brukt under EM må vite. Rådyre i Norge ennå, men mye rimeligere online fra England (fortollingen til tross). Skal det være, så skal det være ;)
Bilder av de nye fotballskona. Jeg må jo dokumentere sånne viktige ting før avreisen... :P

By the way - for spesielt interesserte: Kampoppsettet på første turneringen er klar.
Patrick spiller på U16, se oversikt over alle grupper her! :)

Fortsatt sol ute og bare 2 timer til feriestart. Thi-hi! ;)

1 kommentar:

Rita sa...

Finaste Patrick i verden!
Tipper de får en fantastisk tur, selv uten mor på sidelinjen. Verst for deg vil eg tro.
Som sagt, god ferie. og lykke til med alt som skal fixes :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...