mandag 16. juli 2012

Gullgutta tok 4 av 4 finaler i USA!!! :)

U16 Florø SK won the finale at Schwan's USA Weekend-Cup 2012


Foto: Privat - "lånt" fra Firdaposten.no
Uklart mobilbilde, men søren heller - det er vinnerne, whoop whoop! :)

Florø SK (altså Florø Sportsklubb) stilte med 4 guttelag i alder U15, U16, U17 og U19. Alle lagene kom seg til finalen - og alle lagene ble vinnere i sine klasser! Det er helt utrolig, vannvittig innsats og resultater fra lille lokale fotballklubben vår og våre dyktige fotballkarer. Stolt og kry! :) ♥ 

U16 var siste lag ut med sin finale og jeg var ikke i seng før 02.30 i natt siden jeg bare måtte sitte oppe og følge med. Nervepirrende å være her hjemme og vente på oppdateringer. Vi er ellers alltid med på alle cuper, turneringer og kamper, så det er ekstra kjipt å være så langt unna og det skjer så mye spennende der borte. Gutta boys klarer seg helt utmerket alene, men skulle så gjerne vært der og deltatt og opplevd alt som de er med på... iallfall det meste, knis!

Du kan se resultatoversikten for U16 her. Min sønn Patrick spiller på U16 som du sikkert skjønner og de er under bracket A ;) Alle lag og resultater ser du i oversikten. For mer informasjon til hele cupen kan du gå til hovedsiden under Schwan's USA Cup International Youth Soccer Tournament! ;)

Jeg blogget om min sønn og gutta før avreise, det ser du i dette innlegget.
Her er de fleste spillerne samlet før avreise til USA. Det mangler noen ser jeg, men dette er hovedbasen for de 4 fotball-lagene som vant weekend-cupen i USA ;)
Samme gjengen, bare nærbilde... ;)
Håper på flere bilder av gutta fra opplevelsene så langt, både på og utenfor bana. I morgen starter den andre turneringen de skal delta i - nemlig Schwan's USA cup week som skal pågå i perioden 17. - 21. juli. Alle lagene gjorde rent bord og fikk et skikkelig kick etter første turnering, så krysser fingre for at de kjemper seg videre og til topps igjen. Det er uvant å spille fotball i slik varme og med så høy luftfuktighet, så de sliter litt med det. Regner med at de takler det bedre og bedre utover uka, så... tvi tvi! :D

Les mer om gutta våre i lokalavisen Firdaposten. Innleggene "Når vi graver gull i USA",  "Florø dominerer i USA" og "Imponerer i Minneapolis"... Ja, jeg er ei stolt fotballmamma, men helt objektivt sagt - dette er en kjempeprestasjon!!! :)

OPPDATERING - et bilde av alle gullgutta fra USA weekend-cup ;)
Foto: Ruth-Sølvi Helland
Florø by, stolt og kry!

1 kommentar:

Connie sa...

Hei hei:)
Grattis til gutta.
Husker ikke om jeg har svart deg ang hvordan jeg fester serviettene på ark.
Gi et lite pip hvis jeg ikke har fått gjort det.
Ønsker deg en fin uke
Klem Connie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...