torsdag 19. juli 2012

Kjappiskort! ;)

Forsiden av bursdagskortet

Vi ble invitert i bursdag i går. Det kom litt brått på, for jeg hadde egentlig en avtale om fjelltur. I stedet ble det endring av plan, kjapt innkjøp av gave og et skikkelig hastekort ble laget på hobbyrommet. Vi møtte opp til kl 18 presis, wee! :P

Som du kan se på forsiden, så er det lagt ved en tag hvor det står "kjøkkenklut" på. Mottakeren har det alltid så travelt, så denne gang ble det en noe mer avslappende gave, fnis.. Ei god bok, dobbel pakke med sjokoladen SMIL, en heklekrok 4mm og et hvitt nøste Gjesdal bomull sport, haha. Jeg pleier ikke gi slike gaver, men dette er bare ting for avslapping. Ting har bursdagsjenta mer enn nok av, så dette var noe til henne. I den tag'n er det ei enkel forklaring på kjøkkenklut, fnis.. om hun ønsker å prøve seg på det. Hun kan strikke og datteren er dyktig på hekling, så får se om hun finner tid for avkobling ;)
Innsiden avkortet - slettet personlighilsen til høyre i kortet
Baksiden av kortet
Det blir ikke laget mange kort nå. Jeg tilbringer mest mulig tid utendørs og det er så mye annet å gjøre enn å putle med papirarbeid. Det hører liksom mer til høst og vinter og innekos for min del. Men - er det bursdag eller annen koselig anledning, så hører et hjemmelaget kort fra oss med uansett.

Nå er sønnens kamptid endret fra 22.30 til kl 00:30... Jupp, jammen blir det sent i kveld også..
Fortsatt fin torsdagskveld videre! ;)

1 kommentar:

Anna Therese sa...

Nydelig kort :)
Og utrolig artig du har laget det med oppskrift og gaver :)
Ha en fin kveld videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...