tirsdag 5. mars 2013

Karnevalsbursdag med skumle typer! ( O_O )

En veldig fornøyd Kevin helt på tampen av bursdagsfeiringen! :)

Da har jeg fått tømt kameraet og hentet meg litt inn igjen etter syke og karnevalsbursdag for 6-åringen, thihi. Jeg syns det er gøy å lage til slike tilstelninger, men litt forarbeid er sterkt påkrevd. Temaet var Star Wars-bursdag, men han endte opp med å ta på seg Spiderman-drakta med muskler som han fikk til bursdagen :)

Star Wars kake levert fra det lokale bakeriet
- de 6 lyssablene er mine egne forresten

Som nevnt - temaet var Star Wars i selve bursdagen etter bursdagsgutten sitt ønske. Det var likevel fritt frem for valg av utkledning for de 15 gjestene. Star Wars er nemlig ikke noe man finner mye av her i by'n med unntak av lego og sverd :) For å gjøre det lettere for meg selv fikk jeg det nye, lokale bakeriet til å lage Star Wars-kake. De fikk det ikke helt til syns jeg da jeg så for meg ei skikkelig barnekake med Star Wars-pynt. La gå med det - sjokoladekaka var veldig god og den lego-figuren på toppen var noe alle gjestene ville ha :P

Yngste sønn var altså en barsk Spiderman og yngste datter var ei yndig señorita  
Kevin-gelè i Star Wars muffinsformer, kake, pølser, chocolate chip cookies, brus og snacks..
Nivået steg med sukkerinntaket ^_^
Popcorn-beger til hver gjest sammen med disco og Gangnam-style med mer på storskjerm.
Ungene danset seg svette og latteren satt løst, hihi

Kevin sin bursdag til tross 
- bare må ha med disse bildene av vesle snuppa som storkoste seg med gutta boys 

Jeg har mange bilder fra bursdagen og av Kevin, men der er han sammen med venner på de fleste av dem. Det er mange bilder av aktiviteter også. Jeg vil ikke legge bilder av dem på nett sånn uten videre med unntak av dette samlebildet:

Flasketuten peker på, disco, bowling og andre leker
Snopeposer til hele gjengen - viktig med navn så man har kontroll på hvem det er sine, thi-hi! :P


Invitasjonene laget vi selv av det vi hadde for hånd - se dette innlegget. Vi får ikke tak i bursdagsartikler her i by'n med Star Wars på, så dermed er det kjekt å finne det på nettbutikker:

Pirater & Prinsesser
Star Wars godteposer, servietter, fat, kopper, muffinsformer, lyssabler, ringer til å ha i godteposene

Partydesign
Ballonger med prikker, stripete sugerør, svart duk, popcornbeger

Da var vennebursdagen til Kevin også behørig presentert i bloggen. Det nærmer seg en til bursdag her i huset, men det er samboer'n sin dag. Kjører litt annet opplegg der, he-he! ♡ 

Det er ikke bare bare å være hjemme med syke barn i flere dager.. og med familieselskap og barnebursdag på toppen av det hele. Det blir mye stillesitting og mye inntak av "kosemat". Tror faktisk at favorittbuksa har krympet i løpet av denne uka. Ikke bra ^_^Ha en fin kveld! ;)

5 kommentarer:

Marianne sa...

Du har jammen gjort en kjempejobb med bursdagsforberedelsene, regner med at sønnen og gjestene var storfornøyde:-) Flotte bilder:-) Klem Marianne

Elisabeth sa...

Gratulerer med smørblide Kevin. Han er heldig som har ei så kreativ mor :) Håper dere alle har det bra. Mulig vi stikker turen innom Florø i sommer. Har bare to uker sammenhengende ferie, så er ikke helt bestemt enda. Ha en fin dag :)

Ruths datter sa...

Wow. Det var litt av en bursdag. Kjekt å se at en tøff gutt også trenger en klem. Flotte bilder. Kjekt med hilsen fra deg på bloggen min. Vi sees igjen.
Klem

Anita sa...

Du er jo bare rååå på de bursdagene!!! Imponert! Heldige bursdagsbarn der i huset. Såg ut for at både bursdagsbarn og gjester stortrivdes, noe de nok hadde all grunn til ;)
Herlighet så stor lille frøkna er blitt! Hun var jo bare en bedårene liten gjest!
Ønsker deg en fortryllende helg i finværet!
Klem ;)

Livets små øyeblikk sa...

Gratulerer med overstått til bursdagsgutten og vel blåst til mamman - her har du virkelig gjort en jobb:) Vi har kommet forbi den tiden da slike bursdager var "in" og jeg må si at selv om det er mye styr så savner jeg det likevel. Får se om jeg ikke kan gjøre litt stas når jeg selv har rund dag senere i år;)

Lykke til med bursdag til samboeren,
og god klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...