fredag 22. mars 2013

Vårtegn... og nytt spøt på pinnene! ;)

Pusekatter fra skauen utenfor
Jeg var hjemme med et sykt barn i dag. Ute skinte sola og jeg måtte bare ha 5 min med frisk luft. Den syke slappet av på sofaen i mens jeg stakk ut døra. Fikk beskjed om å hente masse :) Jeg tok hagesaksa og gikk bort til trærne like utenfor og kappet med meg litt pusekatter. Et klassisk vårtegn! :)

Jeg har to orkidèer på kjøkkenet og de står i full blomst ;) 
Full blomstring på kjøkkenet
Noen som har erfaring med den 5. barnesykdommen...? Hvor mange er det egentlig - har hørt om den 4. fjerde, men den 5. er helt ny. Det er visst den som er det "hotte" i barnehagen nå og etter i går kveld frykter jeg at vi har to små med dette i hus. Har googlet og lest på nett om det. Symptom og utslett stemmer - og heldigvis, dette kan man bare få en gang i livet. Puh! ^_^

Bortsett fra kløe og litt vondt i hender og sånt, så er de nå i ok form. Det nærmer seg påskeferie, så det var dårlig timing. Får se hvordan formen ellers utvikler seg. Tvi tvi!
Nytt prosjekt på pinnene
(mobilbilde)
Jeg fikk startet på et nytt prosjekt i dag... Som "hjemmeværende" med en syk, men ikke så svekket kar fikk vi litt kos og prat i stua. Jeg med spøt og han med figurer og lego. Man trenger ikke være noen erfaren strikker for å ane tegningen på hva dette skal bli... alpakka, riller... Jepp, en kosegenser a la Skappel. Planen var at genseren skulle bli til meg selv og jeg har redusert maskeantall i forhold til originalen. Kanskje jeg har redusert for mye.. Nå ser det ut til at det kan bli en kosegenser til eldste datter.... Jeg er komt over halvveis på bakstykket, ser ikke oppløftende ut... ikke for meg iallfall! :D

På jobb igjen i dag - bytter med far i huset.
Ser frem til helg - og påske og en kvikk og frisk gjeng i hjemmet.

God helg! ;)

6 kommentarer:

Anne sa...

Utrolig flotte bilder du tar! Lengter virkelig etter vår nå..heldigvis er det mye sol for tiden:) ønsker dine søte små god bedring:)

Ha en fin helg!

Lykkeliten sa...

Stakkars små, god bedring i huset :o)
Hvilken alpakka har du brukt til denne genseren? Veldig fin gråfarge :o)

Made by KKann sa...

God bedring til trollungene..
Flotte bilder.
Flott farge på garnet - har lurt på om jeg skal gå løs på en sånn genser jeg også - og fikk enda mer lyst nå som jeg så du var i farta med det flotte garnet i så flott farge..
Ha en finfin Palmesøndag.
KlemAK

Stinemorღ sa...

Det er så herlig med slike vårtegn!

Håper formen blir på topp snart
- lekker farge i strikken din!

God påskeuke til dere!
klem

jeamomentsinlife sa...

Så nydelige Bilder! :) Heldige eldste datter som får ny genser - ja visst det blir til henne da :) Den ser hærlig ut!P.s; monteringen går bra sålangt og nå er jeg snaaart ferdig med alt. Og så flink du er til å gjøre færdig en ting før du begynner på noe nytt!Den egenskapen har desverre ikke jeg ;) Men nå blir det lenge til neste gang jeg samler opp så mye før jeg gjør det heeelt ferdig :)

Ha en fin kveld :)

Lisbet sa...

Flotte og inpirerende bilder du har tatt. Tror ejg må ha inn litt greiner til påske jeg også. Skjønner ikke hvordan du rekekr å strikke så mye som du gjør, flott blir det også. Har linket til bloggen din i min der jeg la iut sirkelsokkene jeg har strikket. Duine ble så fien at alle som ser de må bare få lyst på slike. Håper det var greit å linke.
Ha ne flott påske.
Blir spennende hvem som får genseren du hodler på med nå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...