lørdag 21. juni 2008

Bokmerke

Jeg testet distress ink med å lage et bokmerke til min datters venninne Frida som hun overnatter hos i kveld. De er to gode venner som har holdt sammen siden første øyekast i barnehagen. De er glad i å lese bøker, så dermed kommer nok bokmerket vel med.

Magnolia-jenta mi og bøkene er malt i rimelig nybegynnerstil ser jeg... Satt i stuen og malte foran fotballkampen i dunkel belysning og med et glass god rødvin ved siden av *knegg*

Fremsiden av bokmerket..detaljer fra forsiden..

..ai ai, ser det her på PC'n i lyset at distressen kunne vært bedre... jaja... var fornøyd med jenta på kurskvelden, men det er vel bare til å øve, øve, øve, øve... og øve heretter, hi-hi :)

...og baksiden av bokmerket!

3 kommentarer:

Rita sa...

Heisann Eli.
Nattlig hilsen fra meg, mens mannen sjekker tekst-tv etter utekvelden. Så oppsummering fra kampen, synd Kroatia røyk ut av EM. Ja, ja, sånn er fotballen.

Flott bokmerke du har laget til Frida. Herlig. Ikke mye nybegynner preg av distressen!! Har fått mine i hus, men vet ikke når jeg skal få tid å prøve... Vi får se.

Herlige kluter, i kjent Banglemaria stil. Kjente de igjen med en gang, hihi. Men makan til kreativ dame skal en lete lenge etter.

Natt i natt fra Rita

Hanne sa...

Hei Eli Kristin,
og tusen takk for gratulasjonen din på bryllupsdagen, den ble jeg glad for asså! Vi hadde en kjempefin kveld, noe som merkes på hodet i dag - lærer aldri :/

Kjempefint bokmerke du har laget, morsomt at du skal begynne å male med Distress, og du har i hvert falle startet godt!

God helg og god klem fra Hanne på Steinkjer (som hu over ville sagt det *hihi*)

My Paper World sa...

Wow! your colouring is fantastic!
What a great project!
Nicola xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...