lørdag 7. juni 2008

Mathilde 7 år idag... og reklame for MOXX :o

Niesa mi er endelig 7 år! Vi gratulerer den sprudlende solstråla vår med dagen idag! I morgen skal vi i bursdagsbesøk.. Gleder oss! (",)

Mathilde 7 år idag 7. juni! ;)Kalyani dro i bursdagsbesøk for vennene til Mathilde i dag - det endte opp med at hun skal overnatte der til i morgen. Det var jo ikke helt overraskende.. :) Jeg tok dette bildet av Kalyani før jeg kjørte henne i kalaset - er hun ikke fin? Armbandet fikk hun av min brevvenninne Monique i Nederland som driver MOXX...

Kalyani idag med armband fra Monique og MOXX. Nydelig!... og jeg fikk samtidig smykke og armband som bestilt i champagnefarger... Flotte eller hur?! Jeg ble kjempefornøyd, hun er skikkelig kreativ og lager flotte smykker på bestilling. Her er bilde av armbandet - smykket er langt og matcher armbandet helt i farger og stil.

Mitt armband fra MOXX article 1310557

2 kommentarer:

Rita sa...

Hei og hopp Eli!!

For noen flotte jenter du har smykket bloggen din med i dag!! Skjønte at Kalyani var opptatt i dag, for Frida kom hit med Charlotte på besøk. Og ja, smykkene var også så stilige!!

Kjetil reiste med Magnus på fjellet i Nordalsfjorden på telt-tur. Synne og Thea er her med meg. Men har du sett tåka ute..... Nesten så jeg blir bekymret. Og det siste Kjetil sa var at han hadde lite batteri på moben, så jeg måtte ikke bli bekymra om jeg ikke fikk svar.... Men det går nok bra.

Snakkes. Klem fra innibyneren

Rita sa...

Forsto du undertonen at jeg val veeeldig bekymra?? La meg kl 22 for å slippe å tenke på de...

Den som kom tuslende en halv time senere var guttene mine! De var blitt oppspist av mygg, teltveggen var svart av mygg. Så de hadde pakket alt og reist hjem. Og jeg var glad til!

De måtte forlate teltet, så det skal Kjetil hente i dag. Vi andre drar nok på Prata, og får oss ett myggfritt bad ;o))

Hei då!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...