søndag 29. juni 2008

Ei langhelg på fotballturnering! :)

Sognefjord Lerum Cup 2008 - grasbaneturnering for jenter og gutter 11 - 14 år
Vi kom hjem igjen i kveld etter ei travel, men utrolig koselig og sosial langhelg med eldste sønnen sitt fotball-lag med familier. Slitne, lykkelige og fornøyde er det godt å komme hjem og slappe av. Vaskemaskinen er allerede i gang, he-he! Vi bodde på Norlandia Vesterland Resort utenfor Sogndal (mot Kaupanger) i hytter hvor både små og store hadde det helt topp :)

Florø SK -95 deltok i Sognefjord Lerum Cup 2008 i Sogndal for første gang og vant like godt hele puljen / aldersgruppen sin etter en fenomenal laginnsats! Vi bøyer oss i støvet!!! De vant alle kampene sine og hadde ikke noen mål baklengs en gang - se resultater klasse G pulje 1 for smågutter -95. Etter de tre innledende kampene hadde de 32-0 i målforskjell!!! :O Det skal jo nesten ikke gå an! De vant til slutt finalen 5-0 over Ørsta, se oversikten over resultatet for puljen her. Er det rart vi er stolte over guttene våre, hi-hi!

Det er vel unødvendig å si at det hverken ble tid til distress-øving, lese bok eller strikking for min del under dette oppholdet, *knis*... Meeen, jeg hadde jo med kameraet og knipset mange bilder... her er noen glimt fra dagene ;)

26. juni
Kollasj 26. juni på Vesterland27. juni Kollasj fra den 27. tatt på Hafslo og Vesterland samt Sogndal sentrum 28. juniKollasj fra Kaupanger, Sogndal og på selve Vesterland 29. juniBilder fra Hafslo finaledagen!!!
PS - som dere ser på den nederste kollasjen, så var det Tone Damli Aaberge som delte ut medaljer og pokal (og en klem) til guttene våre. Tror nok at de syns det var litt stas også ;)

5 kommentarer:

Rita sa...

Ser ut som dere har hatt en fantastisk helg, Eli!! Men alltid godt å komme hjem også. Er vi ikke superheldige som har vaskemaskin???

Tenkte no mitt om den distressen.... Jobbet 12 timer i går, men hadde nesten ikke tid til å male. Masse sosiale folk... Fikk sms din i lørdfag. Moben min ble stjålet, så jeg måtte vente på nytt sim-kort.

Da har vi ferie, så vi snakkes vel en gang.

Hilsen Rita

Scraps~from~a~Boy sa...

I can't read your story on your blog :-) but the photo's are very very nice!!

XOXO Peter

neeta sa...

Oi, jeg har helt glemt å svare deg jeg! Sorry altså.. fargen for ansiktet er tattered rose + pittelitt vintage photo;)

Ser ut som dere hadde det kjempekoselig forresten, flotte bilder!:)

Vibeke sa...

Fine bilder du tar!!! Så smart å lage kollasj av dem:)

Eli sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på Sukkersøtt kortet mitt. Det er et stempel fra Sugar Nellie, Claudia the artist heter det. Elsker de stemplene...... Er litt lei Magnolia og Hanglar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...