fredag 13. juni 2008

Juuu-hu, første scrappekurs - male med distress!!! 0(^_~)0

Takk for en kjempekoselig kveld til Anita Areklett, Rita, Hege, Irene og Ellinor! Snakk om inspirasjon og ny giv, he-he :) Og det takket være en ivrig Rita som fikk i stand et distress ink-kurs med Anita, nytt medlem i designteamet hos Papirgleder. Her trodde vi at vi satt nesten alene på hver vår kant i by'n og puslet med denne hobbyen og så er vi iallfall 5 stykker - muligens 6 med en nyfrelst Ellinor som Irene dro med på kurs også. Grådig kjekt å treffe likesinnede og utfolde seg sammen. Jammen fikk vi lært teknikken med bruk av vannpensel og distress, tusen takk Anita - du er superdyktig! Dette må vi gjøre mer av - hørte snakk om scrappekveld og rødvin?! Farlig kombinasjon, men tenk hvor kreative man blir *knegg*... 0(^_~)0

Rita og Anita i full konsentrasjon :) Rita og Anita i full konsentrasjon ;)

Hege blir imponert av kortproduksjonen til Anita - og det er rene kunsten, utrolig nydelige kort!!

Hege studerer kunstverkene (les kort) til Anita. Fantastiske!

 Irene dro med seg Ellinor som ser ut til å være rimelig engasjert - ny scrapper er vervet, he-he! ;)

Irene studerer Anita's kort mens Ellinor distresser :)

Irene i ivrig utfoldelse, hi-hi! Kamera er med også ;) Irene og kameraet hennes skal vi nok bli nærmere kjent med, he-he! :)

... min første Magnolia-jente malt med distress ink. Faktisk veeedig fornøyd etter hvert, hi-hi... Nå må jeg øve mer... :)

Og se så fin Magnolia-jenta mi ble - min første malt med vannpensel og distress, ju-huu! Rimelig fornøyd etterhvert faktisk! ;)

PS - se flere bilder fra kvelden hos Irene. Hun er en dreven scrapper som har vært på kurs før og som vet hvordan man tar bilder på slike tilstelninger, hi-hi!

3 kommentarer:

Rita sa...

Så flotte bilder du og Irene har tatt!!

Har du endret på jenta di?? Hun hadde mørkere hår enn jeg husker fra i går... Du har all grunn til å være stolt, den ble skikkelig bra!!! Ser du har fått på de fine hvite strekene også - lekkert!

Vi snakkes!!

Jannhild sa...

Hei!
Ser ut som dere hadde en super kveld!! Ja ho er dyktig med distressen og mye annet, Anita!!!!

Gleder meg til turen til Florø i slutten av august, kanksje vi treffes da?

Ha en flott helg!!
Jannhild

Gladie sa...

Så flotte bilder, da! Det bildet av meg er faktisk et av de bedre som noen gang er tatt, takk! :) Knallflott med de kvite stripene på magnoliajenta di - og du har jo nesten ikkje malt uttafor jo! Imponerende :)

Du, det er faktisk enda en wannabescræppe som kom ut av skapet i dag, ho blei helt sjuk då ho såg vi hadde vert på kurs uten henne. Så vi tar et "repetisjonskurs" heime hos meg neste uke, med innlagt stammespråk og ordfoklaring. Muligens tirsdag men det har eg ikkje fått bekrefta ennå. Dere er hjertelig velkommen dere også, Rita har mailadressa mi. vi må jo opprettholde og styrke vårt nyfunne miljø :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...