søndag 1. juni 2008

Nyte sommer'n!

Den Norske TuristforeningNå er jeg i permisjon og skal nyte fri og forhåpentligvis sol & sommer like til 18. august. Det skal bli herlig og jeg skal gjøre ALT som jeg ikke har fått gjort eller hatt tid til ellers, he-he :) Et første skritt i retning av et mer sporty og aktivt liv er innmeldingen i det lokale turlaget til Den Norske Turistforening! Jeg har hatt så lyst til å gå på turer i fjell og mark, men har ikke helt den store støtten der på hjemmebane... 0(^_~)0 Når man ikke kjenner løypene eller sitt eget nærområde så veldig godt, så er det greitt å bli med på turlaget sine mange flotte turer året gjennom! Noen kjente som føler seg kallet til å bli med på tur kanskje?! :)

Jeg har altså permisjon nå (uten lønn vel og merke) i juni og juli og så tar jeg ut ferie i august frem til skolestart den 18.8. Det skal bli kjekt å være mamma på heltid for alle 3 - og det er nå det passer best. Jeg har vikar for meg på jobben, vi har ikke barnepass til minsten - men han starter i ny barnehage til høsten... og da er også han komt inn i "systemet"... Så denne tiden får jeg ikke igjen - gleder meg utrolig mye :)

3 kommentarer:

Rita sa...

Takk for sist, en kosekveld ble det med fantastisk god mat!! Så deilig å få hurtigbåt hjem igjen om kvelden!!

Du heldige du, dette blir en sommer du skal huske resten av ditt liv!! Dere kommer til å kose dere glugg i hjel, det er jeg sikker på!!

Har også planer om å bli med på noen turer. Synest det er kjekkest med de turene ungene er m,ed på. For da passer tempoet meg aller best ;o))

Nyt tiden, Eli. Det skal bli en flott sommer.

Klem fra Rita

Eli sa...

Så koselig at du har vært innom blogen min og lagt igjen noen ord der. Det er kjempe hyggelig. Kommer nok innom for å se på alt det fine du lager jeg også. Skal linke deg i blogen min jeg.

~Nancy~ sa...

Thank you so much for your sweet comments at my blog over and over again!!! They really make me smile! you were wondering what I'm using to create the flowers on my cards.. well, I've some templates from cardstock overhere which I've designed and some of them are diecuts from several machines. I draw them on the back of my patterned paper and cut them out by hand. I'll post a scan of the different shapes on my blog in the course of the week so everybody can print them out too! XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...