onsdag 4. juni 2008

Herlig kveldstur med turlaget!

I dag har det vært en fantastisk sommerdag. Kl 12 var jeg hos en homøopatiker og fikk "bekkenet" på plass. Jeg har vært rammeskjev i bekken, hofter og rygg siden førstemann ble født for 13 år siden.. Fysioterapeuter og gode råd har ikke hjulpet, men en halv time med Bente og ting var på plass. Utrolig! Skal tilbake for flere timer for massasje.. Mmmm!

Kl 17.30 tok jeg motet til meg og ble med det lokale turlaget (alene) på en kjempeflott tur til Knapstadstølen (både indste og ydste). Vi var 17 personer og det var ikke vanskelig å bli kjent undervegs. Her er noen glimt fra turen.. Og bare så det er sagt - skritt-telleren sprengte alle rekorder i dag. Den viser akkurat nå 22120 skritt, knegg... (",) Bekken og rygg er helt ok også!

På veg oppover i solskinnet, passe varmt..På veg oppover i flott naturGjengen samlet på indste KnapstadstølenUtsikt fra ydste Knapstadstølen..Nydelige blomster i vannet...Mer info om turen samt bilder finner du her.

2 kommentarer:

Rita sa...

Så ut som en herlig tur igjen! Håper inderlig bekkenet ditt blir varig bedre. Ikke godt å gå med i så mange år. Tipset Ann Lise på jobb om Bente, hun hadde også bekkenproblemer!

Må bare si at jeg fikk UTROLIG mye fint fra Papirloftet i dag. Så fornøyd!! Masse fine blomster, stempler og papirer. Så måtte jeg også bestille fra Scrapp og Lapp i dag. Så nå sprakk budsjettet så det sang etter....

Håper på kurs neste uke. Gir en lyd med en gang jeg hører noe.

Klem fra Rita

Rita sa...

Fikk du vondt når jeg tagget deg igjen? Prøvde å ikke ta det så hardt!!

Rita-mor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...