tirsdag 17. juni 2008

Bursdagskort

Sønnen min kom med en innbydelse til en bowlingbursdag kort tid før den skulle starte idag... En i klassen ble tenåring 16. mai, men skulle feire den i ettermiddag. Jeg kastet meg rundt og fikk laget dette kortet til Jan Tore i full fart. Elsker disse papirene, passer så godt til gutter. La inn en tag fra et klesplagg - det står "freeze"... passer til gutten også, hi-hi! 0(^_~)0

PS - håper det er siste gang jeg lager kort med stempel på uten å fargelegge det... Venter fortsatt på distress ink... kanskje dukker det opp i postkassen i morgen! Og - midten er bare avfotografert skjevt, hi-hi!

Jan Tore 13 årInnsiden av kortet - teksten er fjernet... :).. og baksiden som seg hør og bør... ;)

4 kommentarer:

Gladie sa...

Så knalltøft kort! Helt kanon! :)
Du vet, nå er det bare å fargelegge en haug med stempletrykk, så har du noe for enhver anledning liggende ;)

Jeg har akkurat fått SMS om pakke som venter på Krokane, så din er nok sikkert rett rundt hjørnet. Gleder meg til neste torsdag! :)

Rita sa...

Enig med Irene, kanontøft kort!!! Digg digg digger de papirene. Mine forsvant så altfor fort..... Synes det ble kult uten fargelegging også, men nå er det bedring i sikte.

Sitter med pakken min i handa jeg ;o) Fikk budet til å hente for meg. Nam nam. Vannpenselen hadde de ikke da, så jeg har mine gode gamle pensler enda. Får ta meg en tur til Førde, kanskje?? Så de hadde.

Snakkes, frue

Je@net sa...

Thanks for your nice comment on my blog!
Found some lovely projects on your blog! Love this birthdaycard!!

Camilla sa...

Skikkelig tøft kort!!;) Og Edwin ble jo ganske så stilig i svart/hvitt da;) Men jeg gleder meg til å se hva du tryller frem når du først har fått satt igang med distressene dine!!:)
Ha en strålende helg (fint innevær til kortlaging!)!!
Klem, Camilla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...