fredag 13. januar 2012

Et par sokker

Et par sokker til barnehage-jenta

Vesla startet i barnehagen i forrige uke og det er plutselig så mye hun trenger, gjerne dobbelt opp også. Strikkesokker i hennes størrelse er det lite av, så jeg strikket henne et par onsdag kveld.

Restegarn igjen - dobbel tråd med Drops Delight fargetoner blå/brun på pinner 4 mm. Det er rester fra ett av de heklede sjalene jeg laget før jul, thi-hi. Det er fra samme fargekode, men de blir helt ulike likevel. Gode, varme og myke ullsokker! :)

Jeg la opp 40 m og strikket dem så lange som jeg trodde ville passe, sånn ca størrelse 2 år. Og det gjorde de - satt som et skudd på foten. Det kan vi like. Jeg gjør min hælfelling og tåfelling som beskrevet i dette innlegget. Det er bare å justere antall masker ihht oppskriften. På dette paret strikket jeg hæl over 20 masker.

Litt dårlige bilder her, de ble tatt sent på kvelden etter at sokkene var ferdig. Ikke så godt fotolys med bare spotter fra taket, men la gå! :P

Jeg skulle egentlig ikke sy på disse navnelappene mine på sokkene, men i mangel på hennes egne påstrykbare lapper måtte jeg bare gjøre det slik. Jeg gikk tom for hennes lapper etter stryking av x antall plagg, så ny ladning er bestilt. Sokkene ble levert i barnehagen, så forhåpentligvis vet de hvem det er sine sokker enn så lenge, he-he! *ser at jeg kunne gjort meg mer flid med den syingen..*
Yngste karen i huset la inn en bestilling på sokker også. De skulle være blå, så jeg har rotet i garnbeholdningen og holder på med et par til ham. Kjekt å strikke sokker til små føtter, he-he! :)

Ha en fin fredag! ;)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...