søndag 8. januar 2012

Brandsøyåsen (292 m.o.h)

Utsikt utover Florølandet fra "Opptur-varden"

For et fantastisk vær vi har hatt i Florø i dag. Planen var å ta en trilletur med vesla, men søren heller.. det er sjeldent at jeg kommer meg ut alene, enda sjeldnere at jeg kommer meg litt opp i høyden. Jeg tok med meg kameraet og stakk på Brandsøyåsen helt alene. Herlig tur og litt knipsing ble det undervegs! :D Jeg gikk stien over Norefjell og ned igjen på vegen. Det var mye is og glatt føre, men for første gang brukte jeg brodder og hadde ikke noe problem på glatta i det hele tatt.
Utsikt fra "Opptur-varden" mot toppen av Brandsøyåsen ved masta.
Speider mot Alden og omegn fra toppen av Brandsøyåsen
Blå himmel og sterk sol, helt utrolig vær i januar ;P
Fra Norefjell mot Terdals- og Klauekeipen
Naturens "kunst" til venstre
- glimt fra Fjord Base og Batalden i bildet til høyre
Sola lager fargespill i isen
Artig med is
(godt ingen så meg der jeg lå på kne med kamera i skauen)
Fikk skikkelig energi-kick av denne turen. Kanskje jeg er komt i gang med trimmingen med dette? Det gav iallfall mersmak og trimming trengs, fnis :)

Jeg tok med meg vesla på Sørstrand litt senere på dagen. Må samle inn bildene og se hva det ble til. Ikke lett å ta bilder av "min lille virvelvind", thi-hi!

Ha en strålendes søndag videre! :)

1 kommentar:

Randis side sa...

Herlige naturbilder fra en godværsdag :) Men fyttirakkern kor sint ho Dagmar va... Har hørt om uværsnyttårshelga i 1992, men det her så jo nesten like ille ut. Fint ho bare dro forbi, og at dokker nu kan nyte fine dager :)) ha en fin uke, klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...